Roze (pink) senka za oči – Prolećni Instagram trend

By  |  0 Comments

Usvojite smeli prolećni trend u šminkanju očiju. Roze (pink) senka za oči je preplavila Instagram profile mnogih makeup blogerki ovog proleća.

Roze (pink) senka za oči nije samo rezervisana za modele na pistama i slavne lepotice. Svako može da nosi roze boju na kapcima – i u toku dana i u noćni provod, ali je važno odabrati pravu nijansu.

Prilikom izbora odgovarajuće nijanse roze senke za vaše oči, imate na umu da postoji širok spektar roze nijansi koje možete nositi na očima – počevši od najsvetlije bebi roze, pa sve do ciklama roze. Zapravo, već i sami znate da bez eksperimentisanja ne možete ni znati koja nijansa odgovara vašem tenu, boji kose i očiju.

Roze (pink) senka za oči – bila mat ili sjajna, lepo izgleda u kombinaciji sa svedenijom šminkom, sa što manje teških pudera. Budući da su dani već topliji, vodootporna maskara za duže i gušće trepavice i nude karmin su dovoljni da izgledate moderno i budete zapaženi.

Nanesite roze senku u slojevima, u bar dve nijanse roze, kako biste dobili dubinu. Pre šminkanja, obavezno na kapke nanesite prajmer za oči koji će učiniti da vaša nijansa roze senke stoji na svom mestu.

Velika prednost roze senke je što prikriva umor na očima te ostavlja utisak zdravije i svežije osobe.

5 načina da nosite roze (pink) senku za oči

A post shared by Laura Lee (@larlarlee) on

A post shared by Laura Lee (@larlarlee) on

A post shared by ankita (@makeupiesta) on

Povezano: HOT makeup trend – Plava senka za oči!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!