Olakšajte neseser: Samo ovi 7 make-up proizvoda su vam potrebni za letovanje

šminka za more

Ako ste i vi hronični over-packer za godišnje odmore i letovanja, razumemo vas! Sigurno mislite da će vam pola stana zatrebati na letovanju od 10 dana, ali uveravamo vas da nema potrebe da se previše pakujete. Posebno kada je reč o make-up proizvodima! Za celo letovanje vam neće biti potrebno više od obih 7 make-up proizvoda – a evo koji su to!

Ovi make-up proizvodi su vam dovoljni za letovanje

#1: BB krema sa SPF faktorom

Čak i ako budete išli na “fancy” večere u hotelu, nanošenje pudera će vam biti poslednja stvar na pameti. Zato ponesite samo BB kremu sa zaštitnim faktorom, koja će blago ujednačiti ten, bez teške fasade i obaveze blendanja. Ipak ste na letovanju, neka vaša koža diše!

#2: Tečni korektor

Ako ne možete svoje šminkanje da zamislite bez korektora – slobodno ga ponesite. Nekim danima, kada zaista ne želite da nosite šminku, možda ćete poželeti da prekrijete tamne podočnjake od malo spavanja i dobrih letnjih žurki! Ako imate problem sa aknama i flekicama, možda je dobro da ponesete i kremasti kamuflažni korektor.

tečni korektor

#3: Bronzer

Bronzer je kralj letnje šminke – kao multinamenski proizvod za konturisanje i utopljavanje lica, a možete ga koristiti i kao senku za oči! Odaberite šimerast bronzer za letovanje, jer ćete ga moći koristiti na celom telu!

#4: Vodootporna maskara

Nigde bez trepavica – ako ne možete da zamislite sebe bez maskare na očima, ponesite kvalitetnu vodootpornu maskaru. S njom možete i plivati i sunčati se, idealna je da se malo “sredite” za večeru ili šetnju plažom.

Povezano: Kako da vam šminka preživi na visokim temperaturama – 8 HOT saveta

#5: Senka u olovci

Zaboravite na palete senki, četkice, blendanje i cut-crease. Na letovanju ne treba da razmišljate o full make-upu, već da imate zgodnu i brzinsku alternativu za šminkanje očiju. Tu u pomoć uskaču senke za oči u olovci – na odvrtanje, pigmentovane, kremaste i postojane, koje se nanose u dva poteza, bez blendanja!

krem senka u olovci

#6: Sjaj za usne ili stain

Letovanje znači i da odmorite od teške šminke, a pritom mislimo na mat tečne ruževe. Na more ponesite lagani sjaj u boji ili stain – svakako nešto što će vam dati lagani nanos boje, bez potrebe za olovkom ili preciznim nanošenjem.

#7: Hajlajter

Neka vaše preplanulo lice sija punim sjajem – zato je hajlajter nezamenljiv make-up komad za letovanje. Odaberite nijansu koja vuče na zlatno ili šampanj. Idealna stvar za pakovanje je paletica koje sadrži bronzer i hajlajter – tako ćete spakovati dva proizvoda za šminkanje odjednom!

Pročitajte još i: 7 trikova sa hajlajterom zbog kojih ćete ga još više zavoleti

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!