Tik Tok trend: Gigantski beauty blender sunđer kao must-have alat za šminkanje

beauty blender
TikTok/Printscreen

Ne tako davno, postojao je veliki trend među beauty blogerima koji su koristili svakodnevne predmete umesto beauty blendera kako bi naneli šminku. Neki su koristili tvrdo kuvana jaja, a drugi čak i kašike. Sada, na TikTok-u pojavilo se nešto drugačije, a u pitanju je beauty blender gigantske veličine, koji je idealna alatka za sve pomalo lenje devojke, koje ne žele da provedu nekoliko minuta tapkajući šminku. Ovaj sunđerčić je zaista ogroman, i po ceni od svega par dolara može se nabaviti na američkim web-shopovima, ali i popularnim kineskim online prodavnicama. U nastavku saznajte više o ovom neobičnom make-up trendu.

Gigantski beauty blender za šminkanje lica i tela

Možda ste osoba koje ne veruje u beauty blendere, jer su vam četkice i prsti mnogo praktičnije i brže rešenje za savršeno našminkan ten. Gigatnski beauty blender će vam umnogome skratiti vreme blendanje šminke, jer je doslovno veličine pola lica, i iako se reklamira kao blender za šminkanje tela, Tik Tok ga je otkrio da je idealan za šminkanje lica, jer upola skraćuje vreme potrebno za nanošenje tečnog pudera. Iako možda izgleda pomalo smešno da stavljate nešto što je veće od vaše šake na lice, ukoliko vam brže blenda šminku – zašto da ne isprobate?

Povezano – Da li pravite ove greške kada koristite beauty blender?

@tudkun The best makeup sponge ever!!💖✨#beautyblender #makeuptutorial #makeuphacks #giantbeautysponge ♬ original sound – sp3dupsounds0

Kako sve možete koristiti gigantski beauty blender?

Naravno, ova make-up alatka je pre svega kreirana za blendanje šminke na telu, poput kontura na ključnoj kosti ili dodavanja hajlajtera na ramena. Ako leti volite da potamnite noge za specijalnu priliku, ili nanesete puder koji prekriva vene i kapilare – ovaj gigantski blender je idealan i za to. Ali, ohrabrujemo vas da isprobate ovaj sunđerčić i na licu, jer ga možete koristiti i suvog i vlažnog, za blendanje tečnog pudera.

@makeup Have you tried a giant beauty blender?😍@tia shea🫶🏼 #makeup #makeupartist #makeuptutorial #makeupinspiration #glam #makeupideas #beautyblender ♬ original sound – Weplaymusic Lyric Edits

Šta kažete na ovaj bizarni make-up trend – hoćete li ga probati?

Pročitajte još i – Ultimativni vodič kroz sve vrste i oblike beauty blendera

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!