Trikovi za brzo šminkanje

By  |  0 Comments

Možete izgledati prelepo i kada ste u žurbi. Ubrzajte vašu jutarnju rutinu i spremite se za čas posla uz pomoć TRIKOVA za šminkanje koje smovam spremili.

5 trikova za brzo šminkanje

Kako da brže popunite obrve

Nanesite olovku za obrve na donju stranu vaših obrva kako biste ih popunili i definisali im oblik. Dobićete jasniji i prirodniji izgled obrva. Počnite od spoljašnjeg ugla obrva prema unutrašnjem, tako da luk bude tamniji na spoljašnjoj strani i svetliji kako ide prema nosu. Potom stavite senku za obrve pomoću ugla četkice i laganim pokretima popunite obrve od spoljašnjeg dela ka unutrašnjem.

obrve

 

Kako da oblikujete jagodice lica

Primenite bronzer na mesto gde ćete se i inače prirodno zarumeneti, lagano se nasmejte i nanesite ga na istureni deo jagodica. Koristite mekanu, vazdušastu četkicu kako bi razmazali bronzer po obrazima. Koristite bonzer koji je jednu ili dve nijanse tamniji od vaše kože. Stavite ga i duž ivice čela ako želite da stvorite iluziju manjeg čela ili pređite bronzerom niz obe strane nosa kako bi nos izgledao tanji.

jagodice lica

Kako da brzo i pravilno nanesete rumenilo

Ovde takođe pomaže ako se nasmejete i nanesete rumenilo od površine obraza do početka ušiju. Kako idete prema ušima, koristite svetlije poteze čime ćete sprečiti da ružičasta boja ide blizu spoljašnjih uglova nosa, što može da izgleda kao da imate crvenilo oko nozdrva.

rumenilo

Kako da formirate mačkaste oči pomoću senke

Lagano nanesite zlatno-bronzanu senku na kapke vrhovima četke. Koristeći zašiljeni deo četke nanesite tamno mat braon senku duž gornjeg dela trepavica sve do kraja vaših obrva. Ako vam se ne sviđaju vaše mačkaste oči, ispravite ih pomoću malo vate i korektora.

mackaste oci ajlajnerom

 

Kako da brzo našminkate usne

Najbrži način da našminkate usne jeste da prvo nanesete karmin nijansu svetliji od vaših usana ili čak labelo za usne, a potom, ako je potrebno, da ih oblikujete olovkom. Prirodne usne doprineće lepom izgledu celokupnog lica. Ili razmislite da na usne stavite crveni karmin kada nemate vremena za bilo šta drugo.

crveni karmin

 

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!