Profi tehnika kako da uvijete kratke i ravne trepavice (VIDEO)

uvijanje trepavica

Ako ste rođene sa prirodni kratkim trepavicama, sigurno vam je poznata “borba” da postignete izgled trepavica poput srne. Kratke i ravne trepavice mogu biti otporne na uobičajene savete i trikove koje čujete o uvijanju trepavica. Ako ste do sada probale svaku tehniku uvijanja trepavica i svaku maskaru za volumen, a i dalje imate poteškoće, preporučujemo vam da promenite tehniku i da razmotrite da li je uvijač koji koristite dobar za vas. U nastavku vam dajemo profesionalne savete za uvijanje kratkih i dugih trepavica.

Kako da uvijete trepavice?

Za ovu tehniku – cela magija je u uglu. Umesto da koristite uvijač za trepavice pod ravnim uglom, isprobajte drugačiji princip.

Korak #1: Počnite sa time što ćete uvijač nasloniti što je bliže moguće oku, kao što biste inače i učinili. Počnite sa uvijanjem trepavica u korenu.

Korak #2: Dok izvlačite vrhove trepavice, rotirajte uvijač u smeru ka nosu, što će pomoći da uvijete trepavice na samim krajevima.

Povezano: Opadanje trepavice – uzroci i kako da rešite ovaj problem?

uvijanje trepavica

Korak #3: Kako biste obuhvatili i kratke trepavice u unutašnjem uglu oka, naslonite uvijač na trepavice i uvijajte u smeru ka nosu, vukiući na dole i ka spolja.

Korak #4: Na samo kraju, uvijte trepavice ravnim pokretom i nežno ih povucite ka dole, kako biste produžili krivu. Ključ ove metode je da budete strpljive, ali verujte nam da je vredno – rezultati su vrhunski!

Kompletan video za ovu tehniku uvijanja trepavica pogledajte OVDE:

Pročitajte još i: Uvijač za trepavice – sprava za mučenje ili tajno oružje?

error: Content is protected !!