Najnoviji Tik-Tok make-up trend: Zamrzavanje beauty blendera!

beauty blender

Ako ste zaljubljenik u hlađenje beauty proizvoda (maski, sprejeva, antirida), onda ste na pravom mestu. Svi znamo taj rashlađujući efekat koji nam zateže pore, osvežava ten i budi kožu. Iako je hlađenje beauty proizvoda bilo rezervisano samo za skincare preparate, upoznajte se i sa make-up tehnikom koja uključuje beauty blender i vaš omiljen sunđer za šminkanje! Tako je – viralni Tik-Tok video kreatorke Briane Pelaez pokazuje nam sve benefite nanošenja tečnog pudera zaleđenim beauty blenderom! Ako smo vas zaintrigirali – nastavite da čitate.

Beauty blender u zamrzivaču – koji je efekat?

U klipu, Tik Tok kreatorka blenda tečni puder beauty blenderom koji je je prethodno držala sat vremea u zamrzivaču. Ono što ona tvrdi jeste da se šminka na taj način blenda glatko, pore se minimizuju, a osećaj je fantastičan. Iako je mnogo Tik-Tok make-up trendova promašaj, ovaj zaista “radi”.

Nakvasite beauty blender i dobro ga iscedite. Većina klipova sugeriše da se sunđer ubaci u zamrzivač na oko sat vremena. Nakon toga nećete zateći stvrdnuti blender, već će sunđer i dalje biti mekan i federast, dok će jezgro ipak biti tvrdo. Pošto je hladan na dodir – znači da je idealan za upotrebu!

Povezano: Da li i vi pravite ove greške kada koristite beauty blender?

@briana.pelaez #stitch with @gwmakeup I like ittt.. but You won’t catch me going to the freezer every time 🤣 #frozenbeautyblender #foryoupage #makeuphacks #makeup ♬ original sound – brii

Postupak šminkanja

Najre, pripremite kožu čišćnjem, nanošenjem dnevne kreme i prajmera, a potom nanesite tečni puder rashlađenim beauty blenderom, kao što i inače radite. Ovaj hladni osećaj prija koži i omogućava  da uživate u nanošenju tečnog pudera, kao da je u pitanju beauty tretman lica.

Primetićete da se puder mnogo bolje izblendao, a da vam pore izgledaju uže i zategnuto. Što se nas tiče – ovaj trik ćemo primenjivati u našem šminkanju. Šta vi kažete – da li ćete dati šansu ovom neobičnom Tik-Tok trendu?

beauty blender
Tik Tok/Printscreen

Pročitajte još i: 8 super trikova sa beauty blenderom

error: Content is protected !!