Kako da sakrijete podbradak

Izražen podbradak, ponekad može biti prisutan kao urođena osobina na koju jednostavno ne možete da utičete. Isto tako, podbradak može nastati i kao posledica viška kilograma, bilo da se radi o periodu u trudnoći ili nakon trudnoće ili o periodu kada ste jednostavno konzumirali više hrane i tako dobili višak kilograma.

Bez obzira na uzrok njegovog prisustva, složićete se da podbradak ne izgleda lepo i svakako je nešto  što svaka dama želi da prikrije.

Ovo su trikovi koji će vam pomoći da prikrijete podbradak

Prikrivanje podbratka uz pomoć šminke:

1. Ukoliko imate izražen podbradak, preporučujemo vam da u svrhu njegovog prikrivanja koristite bronzer. Konkretno, bronzer koji je u jednoj ili u dve do tri nijanse tamniji od vašeg pudera, pažljivo i uredno četkicom za šminkanje nanesite na ivicu brade. Na taj način, stvorićete efekat senke kojim ćete vizuelno veoma uspešno prikriti podbradak.

2. Drugi način da uz pomoć šminke prikrijete podbradak, jeste da prilikom šminkanja akcenat stavite na gornji deo lica. Malo intezivnije našminkajte oči i automatski ćete skrenuti tuđe poglede sa regije brade i podbradka.

Prikrivanje podbratka uz pomoć frizure:

Ukoliko želite da prikrijete podbradak, šišajte se stepenasto. Uz takvu frizuru, vaš podbradak će manje doći do izražaja.

Frizure koje podrazumevaju dužini kose do brade ili neposredno iznad ili ispod nje, učiniće vaš podbradak vizuelno većim nego što on to realno jeste.

Najpopularnije frizure za 2015 – GALERIJA 10 frizura!

Prikrivanje podbratka uz pomoć garderobe:

Da bi ste prikrili podbradak, nikada nemojte nositi rolke, polurolke ili košulje sa dubokim zakopčavanjem. Takva garderoba čini podbradak jako izražajnim i primetnim. Zato, birajte odevne predmete koje nećete morati da zakopčate “do grla”.

Naravno, uz sve navedene savete, potrudite se i da se stvarno i trajno rešite podbratka, tako što ćete izgubiti višak kilograma.

[adsense_inserter id=”12825″]

error: Content is protected !!