Najlepši modni aksesoari koje ćemo nositi ovog proleća

Modni aksesoari su savršen način da sebi priuštite malu dozu luksuza, bez da potrošite preveliku sumu novca na nešto što je možda samo ove sezone u trendu. Zato je proleće idealan period da sebe počastite novim parom cipela, šeširom, naočarima za sunce, nakitom ili – čarapama! U nastavku pogledajte najveće trendy komade modnih aksesoara za proleće 2019!

Ovih 7 aksesoara ćemo viđata celog proleća 2019.

#1: Trend duplih tašni

Pomalo bizaran trend se mogao videti na gotovo svim vodećim revijama za proleće i leto 2019, a to je nošenje dve tašne, jedne manje i jedna veće. Ovaj stil je potpuno razumljiv jer većina nas nosi veliku tašnu za gym opremu, ručak na posao, rezervne cipele za after work izlazak i onu manju za sve sitnice koje nosimo uvek sa sobom. Ove tašne možete nositi na istom ramenu (kao na Fendi reviji) ili preko sebe na oba ramena (tako da je svaka torba na jednom kuku), poput Chanel-ovih dizajnera.

aksesoari
Instagram/Printscreen

#2: Ekstremne platforme

Povratak sandala i cipela sa vrtoglavo visokom platformom ostavila je neke modne znalce u čudu: ovo svakako nije obuća za svakoga. Inspiracija su tradicionalne japanske sandale koje su nosile gejše, a mogle su se videti kod dizajnera poput Paco Rabanne-a, Jil Sander-a i Salvatore Ferragama. Platforme su takođe vrhunska zaštita protiv vremenskih promena, pošto vam je stopala veoma izdugnuto od zemlje.

Povezano: Make-up trendovi koje ćemo nositi ovog proleća!

aksesoari
Instagram/Printscreen

#3: Megalomanske naočare za sunce

Ili bolje rečeno – štitovi od sunca! Ovaj trend ogromnih ramova i stakala su kontrast prošlogodišnjem trendy mikro-naočara. Sada se nose najveće moguće naočare, koje pokrivaju doslovno pola lica. Pomalo podsećaju na one za skijanje, tako da štite celokupnu okoloočnu zonu. Ako gledamo sa anti-age aspekta, pozdravljamo ovaj trend, jer će nas ove megalomanske naočare štititi od štetnog dejstva UV zračenja.

aksesoari
Instagram/Printscreen

#4: Bele soknice na sandale

Ne potcenjujte moć dobrih, besprekorno belih kratkih čarapica! Samo što ih ove sezone uklapamo sa sandalama! Ako ste dovoljno hrabre da ponesete ovaj look – samo napred! Posebno u periodu prelaznog proleća, gde temperature još nisu dovoljno visoke za bosu nogu.

aksesoari
Instagram/Printscreen

#5: XXL tašne

Ovom trendu će se obradovati sve dame koje u tašni nose od igle, pa sve do… rezervne majice! Ovog proleća tašne se nose u zaista ogromnim dimenzijama poput torbe za padobran! Versace je prikazao ogromne transparentne torbe, a Burberry poslovne. U ove tašne zaista sve može da stane, a ovog proleća odaberite barem jednu, koja će vam poslužiti za užurbane celodnevne aktivnosti!

aksesoari
Instagram/Printscreen

#6: Viseći nakit sa cirkonima

Dominantan trend nakita na prolećnim revijama bile su sve varijante visećih minđuša, ogrlica, privezaka od cirkona. Ovaj “nostalgic” trend iz ranih 2000-ih se opet vraća, i to kao dnevni nakit! Od party minđuša nekada, viseće elegantne minđuše prepune cirkona se sada nose i danju.

aksesoari
Instagram/Printscreen

#7: Svilena ešarpa na pojasu

Dosadila vam je vaša kolekcija svilenih ešarpi? Probajte da je vežete oko struka – i bićete instant u trendu, sudeći prema vodećim svetskim dizajnerima. Ovog proleća, struk naglašavamo elegantnim svilenim ešarpama, koje daju novu dimenziju i tananost struku. Veoma ženstveno, zar ne?

aksesoari
Instagram/Printscreen

Pročitajte još i: 25 načina da vežete ešarpu

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!