Kupovina bez greške: Najbolji saveti za odabir bikinija

Odabir kupaćeg kostima je mnogo izazovniji nego kupovina majice – složićete se! Dobar kupaći kostim ističe vaše obline, sakriva ono što ne želite da se vidi, a pritom vam pruža podršku dok plivate i radite sve one letnje aktivnosti! Da li ćete birati birati bikini sa korpicama, trouglićima ili trakom na vama je, ali u nastavku saznajte neke od smernica za uspešnu kupovinu kupaćeg kostima!

5 saveta za odabir kupaćeg kostima

#1: Potražite bretele koje se podešavaju

Ako ste aktivni, bretele sa sistemom za podešavanje će vam omogućiti da ih podesite, u zavisnost od toga šta radite. Dok igrate odbojku na pesku, možete čvrsto vezati tanke bretelice oko vrata. Kada ležite na suncu, možete ih skinuti. Zato su podesive bretele spas!

#2: Razmislite o stilu vašeg odmora

Ako ste osoba koja voli aktivni godišnji odmor – potražite cropped ili halter gornji deo bikinija, koji više podseća na sportski grudnjak. Na taj način sprečićete eventualne nezgode. Ukoliko ste tip koji više voli da odmara na plaži ceo dan, sunča se i pomalo pliva – odaberite bikini koji ima široku traku preko grudi. Ovaj tip kupaćeg je samo za izležavanje!

#3: Izbegavajte metalne ukrase

Želećete da vaš bikini nosite u različitim okruženjima. Metalni ukrasi, perlice i šnale na bikiniju vas mogu odvratiti od toga. Ne želite da vam ovi ukrasi zveckaju dok igrate odbojku na pesku, niti da vam se ukrasni rajsferšlus zakači dok surfujete na dasci!

Povezano: Kupaći kostimi u trendu za leto 2021 – 7 najlepših modela

#4: Ne uzimajte preuske donje delove

Ovo je velika greška koju žene čine dok biraju kupaći koristim. Sigurni smo da ne želite da vam se kupaće gaćice useku u butine i zadnjicu. Ako vam je kupaći kostim odgovarajuće veličine, on bi trebalo da se rasteže poput kože. Kada probate kupaći kostim u prodavnici, obratite pažnju i na ovaj deo. Uglavnom smo fokusirani na odabir gornjeg dela, ali i donji je važan.

#5: Razmislite o donjem delu visokog struka

Iz iskustva većine žena, modeli kupaćih gaćica niskog struka mogu se pomeriti ka dole i otkriti previše, posebno ako ste aktivan plivač. Zato je bolje možda uložiti u donji deo visokog struka, koji će vam pružiti više pokrivne moći.

Pročitajte još i: Spas u poslednji čas – kako za 15 dana do bikini-tela?

error: Content is protected !!