Uvek u trendu: Karirana košulja na 5 načina

Karirana košulja spada u basic komade u garderoberu svake moderne žene koja prati trendove a opet je verna klasici. Ovaj bezvremeni komad može svaku kombinaciju učiniti ležernom, opuštenom, a opet modernom i mladalačkom. Mogućnosti za kombinovanje su bezbrojne, stoga, ukoliko ne posedujete nijednu kariranu košulju, vreme je da je stavite na šoping listu! Kako biste je najbolje ukombinovali, donosimo vam 5 predloga koji će vas sigurno inspirisati.

Vezana oko struka

Jedan od najčešćih načina kombinovanja karirane košulje jeste vezivanje oko struka, a ovaj stajling možemo videti kako kod žena tako i kod muškaraca. Odaberite neku trendy majicu sa printom uz pocepani džins, a ceo outfit začinite kariranom košuljom koju ćete ležerno vezati oko struka. Odabir obuće će učiniti da ovaj kombinacija deluje super opušteno, ukoliko nosite patike ili baletanke, dok ćete uz štikle dobiti outfit za večernji izlazak.

Karirana košulja sa kožnom jaknom

Jedan od klasičnih način stilizovanja karirane košulje je uz kožnu jaknu u vašoj omiljenoj boji. Ukoliko se opredelite za crnu jaknu, vaš outfit će dobiti notu rokerskog šika, dok će uz braon jaknu, sve delovati malo opuštenije. Ova kombinacija odlično ide uz dobar džins ili crne uske pantalone koje će istaći vašu figuru. Obavezno uparite tašnu i cipele uz boju kožne jakne. Ukoliko se odlučite za čizmice sa štiklom na šniranje, podićićete celu kombinaciju na drugi nivo.

Uz lepršavu suknju

Kariranu košulju možete ukombinovati i sa letnjom, lepršavom suknjom svetle boje. Ovakva kombinacija deluje romantično, super ležerno, i mladalački. Za prohladne letnje večeri možete dodati kratku teksas jaknicu. Za povratak u srednjoškolske dane, uparite ceo outfit sa popularnim patikama “starkama”, dok za momenat romantične gradske devojke obujte omiljene baletanke.

A post shared by @vintageattireboutique2 on

Karirana košulja-tunika i džins

Karirana košulja je poslednjih godina dobila svoj ženstveni momenat, pojavom dugačkih košulja-tunika, koje se mogu nositi i kao haljine. Ovakve modele možete ukombinovati sa dobrim farmerkama skinny kroja, koje ističu vašu figuru ili sa debelim grilonkama. Kako biste strukirali široke modele ovakvih košulja-tunika, možete iskoristiti široki crni pojas, koji ćete romantično vezati u mašnu ispod struka. Uz dobre čizmice i tašnu, vaš outfit je potpun!

A post shared by Dejana Eric (@dejanaeric) on

Karirana košulja preko crne haljine

Gde god želite da ubacite momenat ležernosti i casual street stila, samo dodajte kariranu košulju! Tako je i sa malom crnom haljinom, koja će možda delovati previše otmeno za kućnu žurku ili obično piće u omiljenom kafiću. Stoga, preko haljine samo nabacite raskopčanu kariranu košulju, koja će prigušiti ton elegancije koji nosi mala crna haljina. Podrazumeva se da uz ovaj stajling neće ići štikle, već ležernija obuća: starke, baletanke ili oksfordice.

A post shared by adeleleithead (@adeleleithead) on

error: Content is protected !!