BRZI kolač sa čokoladom, crvenim voćem i Plazmom BEZ pečenja

kolac sa plazmom, crvenim vocem i cokoladom

Brza poslastica koja se ne peče i vrlo jednostavno se pravi. Ovaj kolač je lagan i spoj je tri ukusa: keks, čokoladu i voće. Nije vam potrebno nikakvo umeće.

Šta vam je potrebno za ovaj kolač?

  • 450 g šlag pene (ne šlaga)
  • 300 g mlevene Plazme
  • 300 g crvenog voća (možete koristiti i zamrznute miksove, npr. Frikom)
  • 150 g čokolade (najbolje Menaž)
  • kisela voda.

Priprema kolača:

Umutite šlag penu sa kiselom vodom i podelite u 3 posude na jednake delove. U prvu posudu sa šlag penom dodajte mlevenu Plazmu. U drugu dodajte mix crvenog voća koje možete iseckati. U treću dodajte isekcanu a ne rendanu čokoladu (lepši je ukus).

Na tacnu nanesite šlag penu sa Plazmom, preko toga nanesite smesu sa crvenim voćem i stavite na par minuta u frižider da se malo stegne. Nakon toga nanesite smesu sa čokoladom i ostavite da se ohladi u frižideru.

Prijatno! Javite nam utiske 🙂

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!