Ako ste se do sada mučile za konturisanjem, a volite taj izgled savršeno isklesanih jagodica – ovaj trik će vas oduševiti. Naime, TikTok kreatorka i make-up umetnica Megan Lavallie podelila je super jednostavan trik sa svojim pratiocima kako da konture učini veoma jednostavnim i ekstremno efikasnim. Radi se o kremastim kontur proizvodima, koji su, verovale ili ne, lakši za rad od praškastih. Nastavite da čitate u nastavku!
Samo jedna tačkica je dovoljna za savršene konture
Megan započinje svoj viralni video nanošenjem kremastog kontur proizvoda u tubici tačno u udubljenju ispod jagodične kosti. Ona kaže da to je ona tačka kroz koju biste mogli probušiti obraz i dotaći zube. Možete je i same napipati na obrazu.
Povezano: Četke za konturisanje – vodič kroz sve vrste i modele
Potom, nanosi kontur proizvod u samo jednoj tufni, koju potom blenda nežnom rastresitom četkicom. Ako sve ovo nežno izblendate, dobićete najsuptilniji i najmekši izgled jagodične kosti, za sve one koji žele da dobro izgledaju spreda i sa strane. Ponekada jarka linija od uha do obraza može izgledati pregrubo.
Povezano: Kako pronaći idealnu za konturisanje prema podtonu kože?
@meganlavallie sometimes a straight line from your ear can look a little intense #contourhacks #contour #makeup ♬ Elevator Music – Bohoman
Ova tehnika dokazuje da konturisanje ne mora uvek biti serija preciznih linija koje vučemo po licu.
Mnogi TikTok kreatori su isprobali ovaj trik na različitim oblicima lica i zaista ostali oduševljeni! Isprobajte i vi i javite nam utiske!
Pročitajte još : Suptilno konturisanje rumenilom – tehnika “backlit blush”
_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
Ostavi odgovor
Vidi komentare