Ovaj trik sa TikTok-a će vam olakšati konturisanje: Dovoljna vam je jedna tačkica!

konturisanje
TikTok/Printscreen

Ako ste se do sada mučile za konturisanjem, a volite taj izgled savršeno isklesanih jagodica – ovaj trik će vas oduševiti. Naime, TikTok kreatorka i make-up umetnica Megan Lavallie podelila je super jednostavan trik sa svojim pratiocima kako da konture učini veoma jednostavnim i ekstremno efikasnim. Radi se o kremastim kontur proizvodima, koji su, verovale ili ne, lakši za rad od praškastih. Nastavite da čitate u nastavku!

Samo jedna tačkica je dovoljna za savršene konture

Megan započinje svoj viralni video nanošenjem kremastog kontur proizvoda u tubici tačno u udubljenju ispod jagodične kosti. Ona kaže da to je ona tačka kroz koju biste mogli probušiti obraz i dotaći zube. Možete je i same napipati na obrazu.

Povezano: Četke za konturisanje – vodič kroz sve vrste i modele

konturisanje

Potom, nanosi kontur proizvod u samo jednoj tufni, koju potom blenda nežnom rastresitom četkicom. Ako sve ovo nežno izblendate, dobićete najsuptilniji i najmekši izgled jagodične kosti, za sve one koji žele da dobro izgledaju spreda i sa strane. Ponekada jarka linija od uha do obraza može izgledati pregrubo.

Povezano: Kako pronaći idealnu za konturisanje prema podtonu kože?

@meganlavallie sometimes a straight line from your ear can look a little intense #contourhacks #contour #makeup ♬ Elevator Music – Bohoman

Ova tehnika dokazuje da konturisanje ne mora uvek biti serija preciznih linija koje vučemo po licu.

Mnogi TikTok kreatori su isprobali ovaj trik na različitim oblicima lica i zaista ostali oduševljeni! Isprobajte i vi i javite nam utiske!

konturisanje

Pročitajte još : Suptilno konturisanje rumenilom – tehnika “backlit blush”

error: Content is protected !!