BLIZANCI – Mesečni horoskop za septembar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BLIZANCI, evo šta vas očekuje u septembru 2015.

Ljubav

Pomračenje Sunca u polju doma i porodice Blizancima koji su u bračnim odnosima donosi mogućnost da kroz emotivnu,otvorenu komunikaciju sa partnerom konačno prevaziđu krizu koja već izvesno vreme postoji. Moguće je da i vi i partner dugo priželjkujete baš ovakav tip razgovora – trenutak u kome ćete „istresti“ sve ono što vas je do sada bolelo i dati jedno drugom priliku za nov početak. Obratite samo pažnju na poslednju nedelju septembra, jer tada može doći do nekih konfliktnih dešavanja ponovo.

U emotivnim vezama biće dosta promenljivih situacija i teško je da ćete moći da se pohvalite stabilnim odnosom sa voljenom osobom. Pošto vladar vašeg znaka kreće retrogradno, i to baš u polju ljubavi očigledno je da će neki propusti u vašoj vezi početi da izlaze na videlo. Vratiće se stare rasprave, sto puta već prežvakani problemi, sitnice koje i vama i dragom vam biću smetaju da sve bude baš kako treba.

Na svu sreću, smatram da je malo verovatno da će do prekida emotivnih odnosa doći, ali će vam vaša veza povremeno izgledati kao mrcvarenje bez kraja i konca. Što se slobodnih Blizanaca tiče – vas ne može u ovom trenutku da zaobiđe podsećanje na prošlost. Sredina meseca donosi obnavljanje komunikacije i ponovne susrete sa bivšim emotivnim partnerom. Šta će od cele ove matematike ispasti, to ćemo tek videti. U prvom delu meseca možete pomešati ljubav i prijateljstvo i biti sa nekim koga odavno poznajete.

Posao:

Pojedini Blizanci okreću se privatnom poslu. Obratite pažnju na dokumentaciju i na ugovore koje sklapate, vodite računa o legalnim tokovima i ne očekujte zaradu na brzinu. Nemojte padati u dubiozu ako rezultati budu daleko ispod očekivanih. Ovo je tek početak, a ovaj mesec donosi da realno sagledate gde ste i šta vam je potrebno da biste funkcionisali i uspeli.

Generalno, poslovna situacija je prilično razočaravajuća. Doduše, ne treba smetnuti sa uma da ste jednim velikim delom baš vi krivi za trenutno stanje. Naime, kada je bilo prilika da se neke stvari isprave i pokrenu, vi ste ih odlagali za neko drugo vreme, sve sa devizom „lako ćemo“. Pa, zbog čega sada toliko kukanja zbog gomile poslova koje morate završiti a vremena je jako malo. Sada navalite i ispravite sve ono što je trebalo odavno da uradite.

Ne zanosite se nekim „bajnim“ šansama za brze finansijske prilive jer je skoro pa sigurno da od toga neće biti ništa. Shvatite da u nekom dužem vremenskom periodu sva zarada ide kroz naporan rad i trud.

Zdravlje:

U prvom delu meseca problemi sa slabijim imunitetom, u drugom delu sa umorom i iscrpljenošću. Kako god okrenuli – morate paziti na svoje zdravlje. Ono što je dobro je da se ne vide neka drastična „iskakanja“ iz koloseka, već pre tegobe koje su ipak lako rešive. Ne čekajte poslednji trenutak.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!