STRELAC – Mesečni horoskop za septembar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku STRELAC, evo šta vas očekuje u septembru 2015.

Ljubav

Slobodni Strelčevi trebaju da izbegavaju ulazak u emotivne odnose u prvoj i poslednjoj nedelji ovog meseca. Što je najinteresantnije, tada ćete imati i najveći broj prilika za tako nešto, ali energija koju nosi ovaj period nije dobra za neko duže uklapanje i stabilnu vezu. Može se lako dogoditi da se na brzinu „dignete“ i isto tako brzinski i razočarate. Ni vas neće zaobići pozivi od strane bivših partnera.

Ako se čak i upustite u nešto ovog tipa, vrlo brzo ćete se opasuljiti i shvatiti da pokušavate da reanimirate nešto što je odavno mrtvo. Ništa se neće popraviti time što ćete dati šansu još jednom – kratkotrajan uzlet i onda opet isti problemi na dnevnom redu. Razmislite dobro o tome da date šansu nekom koga odavno poznajete a ko se vrlo često vrzma u vašoj blizini. Moguće je čak da vam sredinom meseca ta osoba otvorenije prizna da je zainteresovana za vas.

Što se tiče onih koji su u braku – budite malo obazriviji u poslednjoj dekadi septembra. Tada imate tendenciju da sumnjate u sve i svašta a da se u isto vreme i vi ponašate tako da partner može početi da preispituje vašu vernost. Ako vidite da međusobne optužbe počinju da uzimaju maha, lepo sedite i porazgovarajte da biste neke stvari razrešili i raščistili.

Strelčevi u dužim emotivnim odnosima imaće, naročito u drugom delu meseca probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Ne znam kakav recept bih vam dala da pokušate da ovo popravite – osim da se naoružate ogromnom količinom strpljenja. U suštini, sve je u redu između vas dvoje, samo se ne razumete.

Posao:

Tokom ovog meseca, više će planetarnih događaja „gađati“ baš vašu poslovnu situaciju. Prvi je Pomračenje Sunca i Mlad Mesec u polju karijere, pozicije. Očigledno je da neke stvari možete promeniti i da u narednom periodu postoji velika šansa da se vaši rezultati i trud iz prethodnog perioda priznaju. Sledeći je prelazak Saturna, koji baš vlada vašim poljem posla i zarada u vaše polje ličnosti.

Nema šta – primarni stav Strelčeva će u narednim godinama postati – materijalno, čvrsto, stabilno – na prvom mestu. Odmah nakon toga imamo retrogradno kretanje Merkura koji vlada vašim poljem poslovnih partnerstava i karijere. U ovom segmentu u drugom delu meseca može biti povremenih preispitivanja i kočenja a isto tako je sigurno da ćete morati da se vraćate i završite obaveze koje ste propustili.

No, isto tako stoji ponovni početak nekih poslovnih saradnji koje su u prethodnom periodu zamrle ili bile „na pauzi“. Koliko god da početak meseca može obećavati po pitanju finansija, ne opuštajte se. U suštini, čeka vas jedan promenljiv period, sa velikim usponima i padovima. Neki će potražiti dodatne izvore prihoda.

Zdravlje:

Iako ćete svima tvrditi da se osećate „kao zmaj“ evidentno je da povremeno baš osećate umor i psihičku napetost. Kako se bude išlo ka kraju meseca, ovo može postajati sve izrazitije. Ako postoje neke tegobe koje se ponavljaju, potrebno je obratiti se nadležnom lekaru. Naglašeni problemi sa stomačnim delom.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!