ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za septembar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku ŠKORPIJA, evo šta vas očekuje u septembru 2015.

Ljubav

U bračnim odnosima situacija kreće dosta dobro, što će biti još primetnije kada Saturn iz vašeg pređe u znak Strelca polovinom ovog meseca. I vi i bračni partner ćete se vešto truditi da izbegavate teme koje bi eventualno mogle doneti probleme. Oboma vam je više dosta situacija koje su unosile tenziju u vaš odnos, već ćete se pre truditi da i na eventualnu provokaciju druge strane pre odgovorite šalom, nego da zaista zamerite.

U emotivnim vezama postoji nesigurnost, naročito ukoliko vi i voljena osoba imate kratak staž trajanja. Kod vas će to možda još i više biti izraženo, možete sumnjati, možete preispitivati svaku reč ili potez od strane dragog bića i na taj način vrlo uspešno sebe mučiti i ne dozvoljavati da se opustite i prepustite. Povremeni bljeskovi potpune i totalne razdraganosti i puštanja emocija samo će vas kasnije naterati na dodatno povlačenje i pravljenje odbrambenog zida oko sebe.

Kada vaš vladar pređe u znak Device u poslednjoj nedelji septembra, možete postati potpuno opsesivni pokušavajući da pronađete skrivene mane voljene osobe. Što se slobodnih Škorpija tiče provod vam je zagarantovan i tu zbora nema. Vidi se da ćete imati par jako dobrih prilika za pokretanje nečega novog i to bukvalno preko noći, samo od vas zavisi da li ćete se ovom impulsu prepustiti ili ćete i dalje istrajati u tome da vam je najbolje (čitaj – da je vaše srce najsigurnije)kada ste sami. Ukoliko se upustite – nećete zažaliti. Pa vi vidite…

Posao:

Saturn iz polja ličnosti prelazi u polje posla i novca tokom ovog meseca. I sada se vi pitate – za Boga miloga kako to može biti dobro? Pa u prethodnim godinama već nismo mogli da se opasuljimo od njegovog uticaja, a sada će još da nam pritisne materijalnu stranu života? Razloga za brigu nemate – u protekle dve i po godine vrlo dobro ste se suočili sa nekim od najtežih momenata u svom životu, mislili da ćete biti u potpunosti uništeni, ali preživeli i izašli „iz bunara“ neuporedivo jači nego ranije.

Saturnov uticaj u tranzitu kroz znak Strelca mnogo je lakši po vas i samo vam doneti da gradite ovaj životni segment polako, sa puno strpljenja, ali na čvrstim osnovama – baš onako kao što vas je veliki učitelj/mučitelj i naučio. Tokom ovog meseca, koji je generalno dosta dobar samo nastavite da funkcionišete onako kako ste to činili i do sada – i nadajte se najboljem. Računajte na finansijske zastoje s vremena na vreme – vaše su zarade solidne, ali su i troškovi dosta veliki, a imate i obaveze koje nikako da u potpunosti izmirite.

Poslednja nedelja meseca je turbulentna – polje svakodnevnih poslovnih obaveza može biti mesto nervoze, stresa i problema u odnosima sa kolegama.

Zdravlje:

Zbog Pomračenja Meseca u polju koje vlada zdravljem – Škorpije trebaju da obrate pažnju na glavu i krvne sudove glave. Od treće dekade septembra ulazite u nešto slabiji period kada je zdravlje u pitanju i definitivno ćete morati više da povedete računa o sebi. Sav napor iz prethodnih godina i stres mogu uzeti svoj danak.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!