RAK – Mesečni horoskop za septembar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RAK, evo šta vas očekuje u septembru 2015.

Ljubav

U brakovima i emotivnim vezama jedno je prilično statično stanje. Vi kao da ste izgubili svu svoju životnu radost, problemi vam jako odvlače pažnju i vrlo često ćete se tokom ovog perioda suočavati sa drastičnim promenama raspoloženja. Bračni partner će još i pokušavati da vas oraspoloži i da pričom sa vama poboljša trenutno stanje, ali ne može se poreći da će njegov uspeh biti polovičan.

Pokušajte da stvari gledate malo više sa vedrije, optimističnije strane. Ovo je samo trenutni zastoj, ni jedan problem ni loše raspoloženje ne traju večno. Što se odnosa u emotivnim vezama tiče, voljena osoba može izgubiti strpljenje i okrenuti se nekim svojim aktivnostima, ili će se i ona povući u neraspoloženje. Bilo bi jako dobro kada biste zajednički otišli negde, pa makar i na jedan dan da bi se situacija popravila. Najveći je problem što je ljubav tu, ali se između vas uvukla težina koja nema nikakve veze sa vašim odnosom.

Slobodnima Saturn izlazi iz polja ljubavi i vi ćete osetiti rasterećenje. Na žalost, sve ono što se u prethodnom periodu dešavalo ostavilo je jednu veliku prazninu u vama i moguće je da će vam trebati vremena da se „opasuljite“ i nastavite dalje. Ne žurite ni u šta novo, nema potrebe za tim, dajte sebi priliku da se odmorite, da dobro razmislite i shvatite gde ste sve grešili. Poslednja nedelja meseca može doneti intenzivnu privlačnost prema jednoj osobi. Izađite, provedite se, pričajte. Ne brzajte.

Posao:

Pa dobro, koliko god hteli da ulepšamo situaciju, poslovi baš i ne funkcionišu onako kako bi trebali. Nešto je bolja prva polovina meseca kada možete na brzinu dobiti par prilika za promenu, ali generalno gledano – to je to. Ulazak Saturna u polje poslovnih obaveza i odgovornosti baš i nije dobro za lako odvijanje poslovnih situacija. Kako god okrenuli, ova njegova pozicija donosi vam da radite, radite, radite…a u ovom trenutku od svog tog rada baš i neće biti neke naročite isplativosti.

Merkur, kao vladar polja komunikacije, ugovora i dogovora kreće retrogradno pa je savet da u drugom delu septembra obratite pažnju na nove poslove (ako u njih ulazite) kao i na dogovore koje sklapate. Doduše, pojedinima će ovi tranziti doneti da uspeju da pokrenu nešto oko čega su se intenzivno angažovali u prethodnom periodu. Privatnici će imati par dobrih finansijskih priliva.

Poslednja nedelja septembra je posebno problematična što se tiče odnosa sa kolegama i saradnicima. Na sve to, unapređenje koje ste očekivali može vam se izmaknuti iz ruku u poslednjem trenutku.

Zdravlje:

Saturn u polju odnosa prema zdravlju i bolesti donosi Rakovima jedan duži vremenski period kada ne smeju zanemarivati svoj organizam. I vama su krvni sudovi jedan od većih zdravstvenih problema, pa bi bilo dobro u drugom delu meseca odraditi makar osnovne analize krvi. Korigujte ishranu.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!