JARAC – Mesečni horoskop za septembar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku JARAC, evo šta vas očekuje u septembru 2015.

Ljubav

Vladarka polja ljubavi kreće direktnim hodom u prvoj nedelji septembra. I? I to bi otprilike bilo to… šalim se, naravno – iako se vi baš i nećete osećati bajno, vidi se da će neke emotivne prilike ipak malo krenuti na bolje. Moguće je da u prvoj polovini meseca bude nekih lepih flertova i podsticajnih novih susreta, samo je problematično što vrlo verovatno sve može ostati samo na tome.

Ukoliko se vi žestoko ne potrudite – samo što je vama truda i gubitaka i gubljenja vremena na „promašene“ ljude već preko glave. Nemojte biti baš toliko u dubiozi, svesna sam da ste se u prethodnom periodu suočavali samo sa razočarenjima na planu ljubavi, ali dozvolite sebi da makar pokušate. Polako, pa vidite u kom pravcu ide sve ovo…možda budete prijatno iznenađeni.

U bračnim odnosima će u većem delu meseca biti dosta dobro ali ovo je prividan mir koji lako može biti narušen. Vi već izvesno vreme vučete težinu zbog nekih problema sa bračnim partnerom i na ivici ste da napravite neki drastičniji potez. Poslednja dekada ovog meseca baš donosi još jednu konfliktnu situaciju u kojoj ni vi ni bračni partner nećete želeti da popustite. Vodite računa, Pomračenje Meseca se dešava baš u vašem polju doma i porodice, razmislite pre nego što odlučite.

Što se emotivnih veza tiče, najbolje bi bilo da prvi deo septembra iskoristite i dodatno emotivno učvrstite vaš odnos, jer vam drugi deo donosi teže situacije i moguće zahlađenje. Voljena osoba i vi morate neka pitanja rešiti da biste mogli da nastavite da funkcionišete i dalje.

Posao:

Dragi moji Jarčevi – za sve ono što želite da pokrenete, obavite ili završite – koristite prvu polovinu meseca. Tada su vam još i otvorene šanse za neku vrstu promene ili da rešite zaostatke koje imate. Situacija od polovine septembra kreće nizbrdo. Doduše, verovatnije je da ćete je vi lično tako doživeti i da realno gledano – sve i nije toliko loše, ali ne može da se ospori da je pred vama jedan dosta naporan period.

Vladar polja poslovnih obaveza i svakodnevice, Merkur, kreće retrogradnim hodom i vi ćete se naći pred dvojakom situacijom – ili ništa nećete moći da uradite jer će se neke situacije non stop postavljati ispred vas i kočiti vas (uglavnom sitnice)ili ćete pak raditi bez predaha samo da bi shvatili da ništa niste uspeli da postignete tolikim trudom.

Čak i da ne bude baš ovoliko komplikovano, poenta vam je jasna – težina, prepreke, problemi sa papirima, problemi u komunikaciji i sa dogovorima, probijanje rokova i tako dalje i tako dalje…Što se finansijskog dela tiče, on i neće da vam zadaje toliko muke – na vreme platite sve što imate i nemojte zaboravljati niti preskakati neke obaveze jer će sigurno morati da dođu na dnevni red.

Zdravlje:

Nešto bolje zdravstvene prilike nego u prethodnom periodu, ali sada ćete biti pod većim psihičkim opterećenjem. Naročito je komplikovana poslednja dekada meseca kada stres može biti dosta intenzivan. U tom periodu pokušajte da se više odmarate i rasteretite.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!