VAGA – Mesečni horoskop za septembar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VAGA, evo šta vas očekuje u septembru 2015.

Ljubav

Posle više od mesec dana „hoda unazad“ vaša vladarka konačno kreće direktno u prvoj nedelji septembra. Neke ste emotivne situacije raščistili i ostavili prošlost za sobom. Je li baš tako? Pa, sudeći po narednim tranzitima – i nije. Merkur je izabrao da baš u vašem polju ličnosti započne svoj retrogradni hod a da pre toga obezbedi da vi nekog bivšeg ipak ne možete da potisnete iz glave onoliko koliko ste mislili.

Je li moguće da se ovo dešava – pitaju se Vage gledajući sebe kako uprkos svemu što je do sada bilo šalju poruku ili okreću broj telefona „onog nekog“. Ne vredi, emocije su u ovom periodu uzele prevagu nad razumom a kada mozak poblesavi a u stomaku krene da se stvara čvor – nekim ljudima se jednostavno ne može odoleti. Da li će ovo, ko zna koje po redu vaše vraćanje u prošlost dobiti neki smisao ili ne – naravno da zavisi samo od postavki planeta u vašim natalnim kartama. Znam samo da će se pojedini pripadnici vašeg znaka u poslednjoj nedelji ovog turbulentnog septembra konačno suočiti sa završetkom ciklusa koji vam je doneo toliko ljubavi, ali i bola.

U međuvremenu – oni u brakovima i emotivnim vezama imaju promenljive situacije. Dok je prva polovina meseca još i koliko toliko dobra, u drugoj bi svaka vaša reč (ako o njoj dobro ne razmislite) mogla „žacnuti“ partnera. A izgleda mi da ćete se vi baš u tom periodu setiti svega preko čega ste ranije prešli i potruditi se da to nabijete dragom vam biću na nos. Posebno je poslednja nedelja nezgodna, pa se potrudite da do većih turbulencija ne dođe.

Posao:

Pomračenje Sunca i Mlad Mesec u polju podsvesti, intuicije, tajnih neprijatelja, strahova – a sve to pod pokroviteljstvom Merkura koji se nalazi u vašem znaku i u dobrom aspektu sa vašom vladarkom koja je krenula direktno. Prost prevod – promena u vama samima koja dovodi do preokreta u poslovnoj sferi jer vi počinjete da se aktivirate na mnogo jači način. I Saturn izlazi iz vašeg polja posla i novca i evo tog rasterećenja koje ste toliko dugo čekali.

Neke stvari ste završili, neke obaveze priveli kraju i sada možete jako da se aktivirate ka napredovanju. No, ne očekujte put posut ružama, naravno. Planovi će se sporije odvijati u drugom delu ovog meseca zbog retrogradnosti Merkura u vašem znaku, a i vi ćete imati običaj da povučete baš onaj potez koji ne biste trebali ili da kažete nešto pogrešnoj osobi ili u pogrešnom trenutku.

Nema drastičnih padova, samo ima odugovlačenja i prolongiranja. Na to ste već navikli u prethodnim godinama, tako da ne sumnjam da ćete se izboriti sa ovim. U prvoj polovini meseca mogući vanredni prihodi, inače novčana situacija vrlo promenljiva.

Zdravlje:

U prvoj i poslednjoj nedelji ovog meseca možete imati neke nedefinisane tegobe ili se jednostavno ne osećati baš podsticajno i dobro. Ostatak perioda je prilično dobar što se zdravlja tiče, samo biste trebali da usvojite jednu naviku – da se više aktivirate što se tiče kretanja i rekreacije. Biće vam teško u početku, ali samo budite uporni.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!