Mesečni horoskop za oktobar 2015.

By  |  0 Comments

Mesečni horoskop daje odgovore na mesečnom nivou u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak u oktobru 2015.

Pregurasmo nekako I taj septembar….a baš je bio komplikovan, zar ne? I sada puni nade ulazimo u oktobar mesec, želeći da verujemo da će bar sada da se pokrene nešto na bolje…ali, ako je ikako moguće da ne bude one čuvene – ma, biće dobro, ali….. Ne kažu za džabe – uvek ima neko „ali“ što devojci sreću kvari… Obzirom na uvod, jasno vam je da se nećemo nešto ovajditi što se mira i stabilnosti tiče ni u ovom mesecu….

E, sad – od značajnih tranzita i dešavanja, prvo pa muško – Mesec i Venera 8.-og oktobra ulaze zajedno u znak Device, pravo u kvadrat sa Saturnom iz znaka Strelca. Doduše, kvadrat Venere i Saturna osetićemo i u danima pre toga, što svakako znači da su ti dani vreme kada ljubavne i materijalne želje dolaze u sukob sa realnošću i ograničenjima koje Saturn donosi. Obzirom da će Veneri sve dok je u znaku Lava dispozitor biti Sunce, koje se nalazi u znaku Vage, naglasak je na emotivnim vezama, na značajnim poslovnim partnerstvima, na odnosima sa ljudima koji su „preko puta nas“. Čak i kada Venera pređe u Devicu, dispozitor joj je Merkur, koji se isto nalazi u znaku Vage i stacionaran je…..izgleda mi, kako god okrenuli da od ljubavnih i finansijskih komplikacija ne možemo da pobegnemo….No, evo malo utehe – ovo je poslednji nezgodni aspekt koji će Venera napraviti sa Saturnom u ovoj godini. Pa i to je nešto…

Merkur 9,-og kreće direktnim hodom i kako mesec bude odmicao, shvatićemo da se neke stvari polako vraćaju u normalu. Doduše, pošto će opet ući u kvadrat sa Plutonom i odmah posle toga u opoziciju sa Uranom – problema u međuljudskim odnosima, komunikaciji i poslovnom okruženju će biti mnogo. 13-og oktobra imamo Mlad Mesec u znaku Vage, što će u nekim odnosima koji su prošli kroz promene i krizne situacije u prethodnom periodu doneti formu postavljanja na nove osnove. Ne treba smetnuti sa uma da će period na dalje neke emotivne veze postaviti na potpuno drugačiji način u smislu povećane želje za nekom formom zajedništva, pa makar to bile i odluke o zajedničkom životu.

Konjukcija Jupitera i Marsa 16,-og oktobra daje jednu jaku energičnu akciju i usmerenje na polju posla i svakodnevnih obaveza. Ovo je varijanta – do detalja isplanirana akcija koja može imati jaku podršku autoriteta ili nadređenih. Dosta srećan dan.

23.-eg Sunce prelazi u znak Škorpije i računajte na to da ćemo do kraja ovog meseca, zbog njegovog dispoziritora Marsa koji se nalazi u znaku Device imati period jakog trošenja na polju posla, a da će biti potrebno malo više obratiti pažnju i na zdravstvenu situaciju. 25,-og se dešava poslednja „srećna“ konjukcija velikog i malog benefika, Jupitera i Venere. Ni od onih prethodnih se nismo baš ovajdili….možda iz razloga što smo očekivali previše, a bojim se da ni ova neće baš ispuniti naša očekivanja. Naime, dispozitor konjukcije je Merkur u znaku Vage, koji je u tom trenutku u potpunoj opoziciji sa Uranom, pa će ovaj aspekt vrlo verovatno umesto da smiri neke stvari u međuljudskim odnosima, i poslovnim i emotivnim, samo doliti ulje na vatru. Doduše, ovo može da označi i trenutak kada je neophodno raščistiti neku situaciju na dosta intenzivan način, da bi se moglo nastaviti dalje u smirenijem tonu. Ipak, ovi će aspekti „pogurati“ neke emotivne i partnerske odluke pa je ovo još jedan dodatak na onu priču od ranije – neki ljubavni spojevi idu ka malo ozbiljnijim vodama.

27-og Pun Mesec u znaku Bika kao da stavlja tačku na najznačajnija dešavanja tokom ovog perioda. Znak Bika čija je simbolika MOJE i znak Škorpije čija je simbolika TUĐE biće pod opozicijom Mesec – Sunce. Opet, još jednom naglašena problematika u ličnim vrednostima i materijalnoj sferi. I to bi otprilike bilo to….Moram da priznam da perspektiva, kada sve uzmemo u obzir i nije nešto naročito blistava. Jer, ne treba zaboraviti da će tokom celog meseca jačati kvadrat Saturna iz Strelca i Neptuna iz znaka Riba. Vrlo često ćemo se suočavati sa tim da nemamo jasne planove, da se putevi kojima mislimo da idemo kako treba odjednom susreću sa ozbiljnim blokadama ili nepredviđenim teškoćama.

Generalno – stegnutost i u materijalnom i u emotivnom segmentu i veliki problemi u odnosima sa kojima ćemo morati da se borimo. Ipak, i pored toga će se pojaviti itekako dobre šanse da neke svoje finansijske probleme razrešimo kao i da emotivne odnose sredimo. Ono što je bitno jeste da shvatimo da se malim koracima stiže daleko, da se od sitnica stvaraju krupne stvari i da moramo živeti, na žalost – od trenutka do trenutka i za trenutak….Puno sreće u ovom mrgodnom mesecu!

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!