3 popularne kratke frizure za 2017. godinu

By  |  0 Comments

Ukoliko planirate da u 2017. godini isprobate nešto novo i osvežite vaš izgled kose, inspiracija vam mogu biti poznate lepotice koje nose kratke frizure, a imaju isti ili sličan oblik lica kao i vi.

Postoji veliki izbor kratkih frizura, te obično nismo sigurni koju frizuru da odaberemo a da odgovara našem obliku lica, ali i temperamentu. Pogledajte koje će se 3 kratke frizure najviše nositi ove godine i odaberite onu koja najviše pristaje vašem obliku lica i uklapa se u vaš stajling.

Moderne kratke frizure

Bob sa kosim šiškama

Retro slojevita bob frizura sa kosim šiškama koje se stapaju sa ostatkom kose prati oblik lica i vizualno ga izdužuje te podmlađuje i osvežava. Pristaje svakom licu i tipu kose, a možete je stilizovati na mnogo načina.

Povezano: Moderne piksi frizure koje će vas podmladiti!

Dečačka piksi frizura

Jednostavna i uvek ultra-moderna piksi frizura vešto ističe crte lica. Prilično je jednostavno održavati, a uz malo mašte, gela i laka i sa njom možete postići sasvim zanimljive stajlinge. Zalizani duži pramenovi koji nestašno padaju na čelo definitivno će naglasiti vaš seksipil.

Talasasti lob

Pomalo neuredna, razbarušena i nežna talasasta lob frizura sjajno pristaje svima. Ne zahteva previše vremena za stilizovanje – dovoljno je da kosu blago uvijete figarom, prebacite na jednu stranu i učvrstite lakom.

Povezano: Kako da ošišate kose šiške BEZ greške – Video!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!