Moderne piksi frizure koje će vas podmladiti

kratka piksi frizura

Poslednjih godina elegantne piksi frizure su veoma moderne – prilično su jednostavne za održavanje, mogu se stilizovati na najrazličitije moguće načine i nositi u svim prilikama. Kratka kosa je simbol hrabrosti i senzualnosti, pitanje je da li znate da je nosite?

Pored toga što ćete biti zapažene jer ističu lepe crte lica, oči i vrat, piksi frizure efektno oduzimaju godine, tako da što je kosa kraća to bolje. Pristaju svim damama bez obzira na oblik lica i godine, a mogu se nositi i u kežual i u svečanim prilikama.

Imaćete savršenu frizuru u par minuta – brzo se pere, kratko se suši, a uz malo voska, gela ili pene možete je stilizovati na razne načine. Različite varijante iste piksi frizure ćete postići ukoliko se fokusirate na šiške – možete ih razbarušiti po čelu, nositi u stranu, podići na gore kao krestu, skloniti u stranu i zašiljiti, zalizati unazad…

Osećaćete se zadovoljno i samouvereno ukoliko celokupan izgled upotpunite šminkom (ruž upečatljive boje ili posebno naglasite oči) ili gigantskim nakitom (duge viseće minđuše ili masivnom ogrlicom).

Postoji veliki izbor za piksi frizure tako da ćete sigurno pronaći onu koja najbolje pristaje vašem obliku lica i ličnom stilu. Pogledajte galeriju 10 prekrasnih piksi frizura poznatih dama da biste pronašli inspiraciju za ovu sezonu.

Za popularizaciju piksi frizura zaslužna je prelepa Audrey Hepburn koja se za potrebe filma “Roman Holiday” ošišala na kratko. Popularizaciji ovog trenda doprinele su mnoge poznate lepotice koje su se u nekom periodu života odlučile za neku od piksi frizura:

Jennifer Lawrence

Anne Hathaway

Emma Watson

Keira Knightley

Miley Cyrus

Rihanna

Charlize Theron

Halle Berry

Natalie Portman

Kate Mara

Povezano: Trendi boje kose za jesen-zimu 2016-17!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!