6 trikova kako da sakrijete sede vlasi, a da niko ne primeti!

sede vlasi

Bez obzira na godine, seda kosa je uobičajena stvar koja se kod nekih javlja ranije, a kod nekih kasnije. Uprkos nedavnoj popularnosti sede kose, nisu svi baš spremni da prigle srebrne vlasi. Ako vam pomalo izviruju sede u korenu kose, evo kako da ih sakrijete – od trajne farbe, pa sve do “uradi sama” rešenja.

Prekrijte sede vlasi na 6 načina

#1: Prekrijte ih root sprejem

Ako ste u očajničkoj potrebi da prikrijete sedi izrastak između farbanja, potražite root cover-up sprej, koji može prekriti i veće regije sede kose. Samo dobro promućkajte bočicu, i naprskajte na koren kose i pomalo na dužinu, ako ima potrebe. Ovaj brzi sprej se suši u sekundi i ne ostavlja lepljiv trag. Najbolje od svega je što kada ga naprskajte, mirne ste do sledećeg pranja kose!

Mi vam predlažemo Joico Root Concealer sprej koji dolazi u više nijansi!

sede vlasi

#2: Prekrijte ih olovkom za prekrivanje sedih

Ako imate svega nekoliko sedih vlasi koje počinju da proviruju, želećete proizvod koji daje preciznu pokrivnu moć. Isprobajte olovke za prekrivanje sedih, koje imaju preciznu četkicu, koja dozvoljava laku i glatku aplikaciju na bilo koji tip teksture kose. Jednostavno zarotirajte olovku, da izađe proizvod, polako potapkajte četkicu na suvu kosu i sačekajte minut da se proizvod osuši!

Povezano: Ovo su znaci da vam kosa ubrzano stari!

#3: Isprobajte novo mesto za razdeljak

Nekada je i obična promena razdeljka dovoljna da prekrijete sede, naravno, u zavisnosti od mesta gde se ne one nalaze. Ako su vam sede raspoređene na sredini glave, isprobajte duboki razdeljak sa strane.

#4: Ofarbajte samo izrastak

Ako želite da ciljate baš sede koje se javljaju u korenu, isprobajte hair color set za farbanje korena sa perfmanentnom bojom. Ovo je mnogo brža i praktična opicija od klasične kupovne farbe.

sede vlasi

#5: Uradite pramenove

Umesto da ofarbate celu dužinu kose onog momenta kada pronađete prve sede, dodajte svetlije ili tamnije pramenove, kako biste prekrili te dosadne sede vlasi. Blendanjem pramenova, pojedinačne sede vlasi se mogu sakriti, bez previše održavanja.

#6: Naglasite vaše sede!

Ako nemate vremena ili želje da farbate kosu, probajte aksesoare i frizure koje će prikriti koren i sede pramenove. Izblendajte sede pramenove u spektar boje uz pomoć “prism roots” trenda. Postignite ovaj privremeni multikolor look  uz pomoć sprejeva za privremeno vojenje kose!

Pročitajte još i: Vodič za prekrivanje upornih sedih vlasi

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!