8 beauty tajni Adriane Lime koje i vi možete primeniti

Adriana Lima

Adriana Lima sa svojih 38 godina važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena na planeti. Pored svog brazilskog porekla, njega lepota dolazi od temeljne i skupocene nege, pošto je veoma dugo radila kao svetski top-model. Zato vam u nastavku delimo njenih 8 top saveta za negu i lepotu, koje i vi možete primeniti!

Šta Adriana Lima radi za lepotu, što i vi možete primeniti?

#1: Umota kosu preko noći da je zaštiti

Adriana Lima se koristi beauty savetom njenih baka iz Brazila: tokom noći, umota kosu oko glave, uz pomoć ukosnica i tako prespava. Kaže da svaka Brazilka to zna da uradi. Na taj način štite svoju kosu od lomljenja i trenja tokom noći. Zanimljivo!

#2: Instant savet za blistavu kožu

Pošto Adrina Lima preferira no make-up make-up izgled gole kože, često meša hajlajter u prahu, sa dnevnom kremom ili SPF faktorom, i tako nanosi na lice. Ovaj trik daje blistavi izgled kože, čak i kada ne nosite ni trnku šminke!

#3: Ona pokvasi olovku za oči pre nanošenja

Adriana Lima tvrdi da je ovaj trik naučila od šminkera: kaže da puno žena ima problem sa nanošenjem olovke za oči, jer su tvrde. Ona je otkrla da olovke bolje klizi kada je malo vlažna, a ne suva. Tako se dobija i preciznija linija.

Povezano: Beauty tajne Kim Kardašijan – otkrivene!

#4: Avokado kao ultimativni tretman za kosu

Njena talasasta raskošna kosa je njen zaštitni znak, a Adriana tvrdi da to postiže tako što jednom nedeljno pomeša regenerator sa pola izgnječenog avokada i tu smesu drži na kosi kao masku, pa potom ispere! Ovo je super savet koji možete primeniti već od danas!

#5: Njeno instant rešenje za bubuljicu

Adriana tvrdi da se najbolje rešava iznenadne bubuljice uz staru, dobru pastu za zube koju nanese preko noći. Još jedna alternativa koju rado koristi je ulje čajevca, koje preko noći isuši bubuljicu!

#6: Laneno ulje za brži rast kose

Adriana Lima deli svoj savet za kosu koja brzo raste: uzmite laneno ulje ili pilule lanenog ulja i koristite redovno. Ovaj proizvod vraća vrhunski sjaj kosi i stimuliše njen rast! Čudo iz prirode!

Povezano: Negujte se kao princeza – beauty rituali Kejt Midlton

#7: Pazi šta jede i to se održava na lepotu

Adriana Lima smatra da lepota dolazi iznutra, i da zato vrlo pazi šta unosi u svoj organizam. Svoju ishranu zasniva na voću i povrću, sa vrlo malo mesa. Sve što unesemo u sebe se odražava na površini kose i kože, zato pravac – zdrava ishrana

#8: Ne izlazi iz kuće bez SPF kreme

Ovo je beauty pravilo broj 1 koje Adriana donosi iz sunčanog Brazila! Ona sigurno zna da je jedan od najčešćih uzroka starenja kože upravo UV zračenje, zato ona tokom cele godine ne izlazi iz kuće bez sloja SPF kreme za lice! Počnite i vi da SPF kremu doživljavate kao celogodišnji proizvod, a ne samo sezonski!

Pročitajte još i: 8 beauty lekcija Merilin Monro

error: Content is protected !!