Inspirišite se: 8 raskošnih nijansi kose za kraj leta!

nijanse kose za kraj leta
Instagram/Printscreen

Kako polako koračamo ka jeseni, ovo je savršen trenutak da razmislite o novoj boji kose. Pošto iz kupaćih kostima ubrzo uskačemo u džempere – sigurni smo da ćete želeti da isprobate toplije tonove, kao i tamnije nijanse. Isprobajte neku od ovih fantastičnih nijansi kose, koje su kao stvorene za kraj leta i početak jeseni! U nastavku vam donosimo 8 predloga.

Boje kose idealne za kraj leta i početak jeseni

#1: Cherry brown nijansa

Ova kombinacija bordo i braon nijanse inkorporira tople tonove, čime je sjajan izbor za sve brinete za početak jeseni. Kreirjate svoju čokoladno-višnja boju uz pomoć koloriste. Kako bi vam boja bila sjajna i vibrantna i posle više pranja, koristite blage šampone bez sulfata za bojenu kosu i redovno radite kućne tretmane dubinske hidratacije kose.

#2: Pumpkin Spice

Pumpkin Spice nijansa je popularna, baš kao istoimena aroma kafe! Ova trendy boja podrazumeva toplu smeđu nijansu sa crvenkeastim i bakarnim podtonovima, koji simuliraju boju jesenjeg lišća. Ovu nijansu lako možete prilagoditi podtonu kože.

#3: Žuti balajaž

Kada je reč o odvažnim bojama kose – nema upadljivije od žute. Za jarku, a ne narandžastu žutu nijansu, odaberite žute balajaž pramenove. Ovi ručno slikani pramenovi su inspirisani zalaskom sunca i ombre izgledom. Ako želite da ostavite utisak i da se o vašoj kosi priča – žuti balajaž je za vas!

#4: Ponoćno teget

Ako želite raskošnu i zavodljivu boju, vreme je da se upoznate sa ponoćno teget kosom. Ova nijansa nudi tamno plavi pigment u raznim tamnim tonovima, kako bi vašoj kosi pružio sexy izgled. Odaberite polutrajnu ili trajnu farbu u ovoj nijansi i redovno je održavajte.

#5: Strawberry Dirty Blonde

Ako ne možete da se odlučite između crvene ili plave kose – strawberry dirty blonde je idealna nijansa za vas! Ovaj moderni obrt na dirty blonde boju je zaista prelep – zamislite dimenzionalnu kombinaciju smeđe, strawberry plave i zlatnih tonova. Ako ste se ikada pitale kako biste izgledate kao crvenokosa, ali ne želite tu vrstu obaveze – ova nijansa je idealna.

#6: Bronzani lowlights pramenovi

Highlights pramenovi (pramenovi svetliji od vaše podloge) nisu jedini način da promenite dimenziju vaše kose. Za kraj leta – isprobajte lowlights pramenove (pramenovi koji su tamniji od vaše podloge). Probajte metalik hair trend, tako što ćete izvući bronze pramenove na plavoj ili svetlo smeđoj podlozi.

#7: Ledeno plava

Ako ste ponosno nosile zlatno plavu kosu čitavog leta, vreme je da miksujete stvari! Zamenite tople tonove bojom koja je pogodnija za hladniji deo godine, a to je ledeno plava. Ova nijansa ne prestaje do bude popularna, a najbolje je da je održavate uz pomoć ljubičastog šampona!

#8: Ljubičasto crna

Još jedna sočna nijansa za ljubiteljke tamnih tonova kose – ako ste edgy devojka sa kratkom ili srednjom dužinom kose, isprobajte ljubičasto crnu nijansu. Ovako ćete osvežiti crnu boju koju inače nositi i dati joj jesenji prizvuk. Ova nijansa kose traži jaču šminku, pa imajte to na umu.

error: Content is protected !!