Boje kose u trendu za 2020. godinu: 8 najlepših nijansi

boje kose u trendu

Proverite svoje kalendare – već smo zagazili u 2020. godinu, i svi odjednom pričaju o novim počecima i svežem startu, a tu negde spada u nova boja kose! Nova godina je savršeno vreme da se prebacite na neku novu boju kose. Ukoliko vam je potrebna inspiracija, evo kojih 8 nijansi će dominirati 2020. godinom!

Najlepše nijanse kose u trendu za 2020. godinu

#1: Srebrno plava

Ukoliko je čisto srebrna boja previše za vas, ne brinite – ova nijansa hladne plave boje sa srebrnim podotnovima će biti super popularna u 2020. godini. Idealna je nijansa da se počnete da “flertujete” sa ledenim tonovima. Ukoliko razmišljate u ovoj boji, znajte da je teška za održavanje: trebaće vam dobar silver šampon i silver maska, koji će održati boju svežom!

#2: “Orchard” crvena boja

Ove godine, crvena boja kose se nosi u vidu prigušenih boja, sa bakarnim i kestenjastim podtonovima. Sa balajaž blendanjem, dobija se trag blistave crvene koja momentalno daje punoću i bogatstvo svakoj baznoj boji. Svetski frizeri tvrde da ćemo viđati tragove crvene farbe sve više tokom godine.

#3: Karamel pramenovi

Ostanite u trendu 2020. godine, tako što ćete kombinovati čokoladno braon osnovnu sa karamel pramenovima, za look koji lak za održavanje, a ujedno prelep. Neka vaši pramenovi budu sjajni i blistavi uz pomoć spreja za sjaj kose.

Povezano: Kako da brinete o svojim pramenovima?

#4: Lila nijansa

Iako mislite da je ova boja već viđena, i da nema poznati ličnosti koja se nije ofarbala u lila nijansu, znajte da ovaj trend ne ide nikuda u 2020. Ukoliko ste uspešno odolevali lila kosi, vreme je da isprobate ovu nežnu ljubičastu nijansu. Postarajte se da koristite silver šampon i masku, barem jednom u 10 dana, kako biste neutralisali neželjeno žutilo.

#5: Krajevi u drugoj boji (Dip-Dye Ends)

Ove godine biće popularan već konstrast između dužine i krajeva, što vam dozvoljava da boju manje održavate. Ovo je sjajan način da dodate malo jarke boje vašem izgledu, bez farbanja cele kose. Stilizujte je baš poput Demi Lovato, i uvijte je ka umutra iz pomoć prese za kosu.

#6: Osenčen koren

Podignite ruku ako ni vi ne volite na idete svaih 6 nedelja na farbanja izrastka! Sreća, ove godine je u trendu veliki tamni koren u kombinaciji sa hladno plavom nijansom kose. Ovaj trendy izgled će prorediti vaše posete salonu, a ujedno ćete dobiti konstrastni i chic izgled kose, baš kao sa modne piste!

#7: Kajsija crvena nijansa

Ništa ne ističe prirodne plave pramenove kao što to čini kajsija crvena boja. Umešajte nijanse bakra, kajsije i strawberry blonde nijanse, kako biste postigli multi-dimenzionalni efekat. Ova boja će biti idealna za tople, sunčane dane!

#8: Blush čokoladno smeđa

Klasična čokoladno smeđa nijansa dobila je romantičnu notu: suptilni ružičasti preliv koji čini ovu nijansi savršeno ženstvenom i nežnom. Vrlo diskretan način da osvežite svoje čokoladne tonove kose i da budete u trendu za 2020. godinu.

Pročitajte još i: Make-up trendovi za 2020. godinu

error: Content is protected !!