Make-up trendovi za 2020. godinu: Top 7

make-up trendovi za 2020.

Kao i svake godine, na početku nove sezone donosimo vam pregled najuticajnijih make-up trendova, koji će vladati svetom lepote u toj godini! Tako da ni 2020. nije izuzetak: ipak, videćete da će većina trendova biti slična kao i prethodne godine, a to je dobra vest za vaš neseser i novčanik! U nastavku smo izdvojili 7 najuticajnih trendova šminkanja za ovu godinu!

Sedam najuticajnijih make-up trendova za 2020.

#1: Hot pink i fuksija ruž

U 2020. zaboravite na bold crvene usne! Ove godine, privućićete pažnju jarkim pink ružom u fuksija ili hot pink nijansi. Ako niste sigurni koja od ovih nijansi je za vas, uskladite je sa podtonom kože – ako ste hladnog podtona, birajte pink boju sa plavim podtonom, a ako ste vlasnica toplog tena, birajte one toplije tonove. Kod ovakvih hot nijansi bolje je da se opredelite za mat verziju, radi veće trajnosti i sigurnosti na usnama!

#2: Lebdeći ajlajner

Ajlajneru više nije mesto tik uz liniju trepavica – barem, ako je sudeći po make-up trendovima za 2020. Povucite liniju koja ide od suznog kanala, pa sve do pregiba kapka, kako biste postigli izgled lebdećeg ajlajnera! U modi će biti ajlajneri u bojama, tako da crni možete sačuvati za neke klasičnije prilike.

View this post on Instagram

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

#3: Akvarel boja na očima

Ovaj look je verovatno najlepši koji ćete videti u 2020. godini. Tako je mek, razigran i sanjarski. Odaberite jednu boju za unutrašnju ugao oka, jednu za centar kapka i treću nijansi za spoljašnji ugao oka, kako biste dobili višebojni look. Ukoliko strepite od upotrebe više boja, možete uraditi i monochrome look, poput dole prikazanog.

#4: Stain na usnama

Ne morate uvek imati super jarku i punu boju na usnama. Ovaj suptilni stain će biti veliki make-up trend za 2020. godinu. Stainovi daju diskretan dodir meke, sanjarske boje i veoma su laki za održavanja. Ne razmazuju se i ne morate ih popravljati.

Povezano: Maskara u boji – koja boja vam odgovara?

#5: Ružičasto rumenilo

Odložite breskvasto rumenilo po strani, jer je u 2020. godini akcenat na jarkom pink rumenilu, koje blista iznutra! Takođe – rumenilo se više ne nosi samo na jagodicama, već i na obrazima, slepoočnicama i ispod kosti obrve, kako biste bili rumeni i izgledali sveže.

#6: Strukturisane obrve

Sećate se žbunastog trenda razbarušenih obrva? Pa, tome je došao kraj. Umesto “ovako sam se probudila” obrva, novi trend nalaže da obrve budu sređene, jake, strukturisane. Ukrotite obrve uz providni gel za obrve i popunite ih gde je to potrebno. Višak dlačica skratite makazicama.

#7: Maskara u boji

Vreme je da vaša crna maskara malo odmori, a da u ovoj godini isprobate maskare u jarkim bojama. Ako mislite da ne možete izneti hot pink trepavice, nanesite maskaru u zelenoj ili plavoj boji. Ove nijanse će delovati neutralnije na prvi pogled, a dobićete taj “pop of colour” koji vam je potreban.

Pročitajte još i: 6 estetskih intervencija koje će biti IN u 2020.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!