Boje kose u trendu za proleće 2019: Top 6 najlepših

boje kose

Proleće je konačno u punom jeku, a mislimo da svi zaslužuju da se počaste novom prolećnom bojom u salonu! Zato je vreme da batalite tamne zimske nijanse i pređete u tim trendy, veselih i blistavih nijansi za proleće. Kako biste dobile inspiraciju, donosimo vam pregled najleših prirodnih nijansi koje ćemo viđati ovog proleća!

6 najlepših boja kose u trendu za proleće 2019.

#1: Pastel balayage

Ako želite da poigrate sa bojom, bez pune posvećenosti jednoj boji – pastelni balajaž je idealan za vas! Pastelna boja se nanosi slobodnom rukom na sekcije kose, veoma sofisticirano. Ova boja jeste malo zahtevna za održavanje, zato preporučujemo poseban šampon za farbanu kosu, poput Marrakesh Color Care šampona bez sulfata.

pastel balaage
Instagram: @constancerobbins

#2: Beachy Bronde

Hibrid između plave i smeđe (blonde-brunette: bronde) sa primesama boje kose kakvu dobijamo na plaži je savršena varijanta za posvetljivanje kose, bez puno pdržavanja. Beachy Bronde ima suptilnu gradaciju, i daje chic notu, bez puno truda. Ono što je važno jeste nanošenje boje, tako da pramenovi daju akcenat, kao i pokret i dimenciju vašoj kosi, više nego drastična promena boje.

Povezano: Top 5 frizura za proleće 2019.

beachy bronde
Instagram: @edsonnmarvell89

#3: Wood Brown

Boja smeđeg drveta je prelepa opcija za tamne brinete koje žele neku promenu, ali da ne odu u svetlije tonove. Wood Hair trend se zasniva na tamnoj bazi kose uz pramenove u svetlo pepeljastoj ili svetlo smeđoj boji. Ova boja nije toliko očita, već se ogleda u suptilnom nijansiranju kose koje daje pokret i svežinu tamno smeđoj kosi.

Screen Shot 2019-03-29 at 11.13.53 AM
Instagram: @shaymitchell

#4: Puderasto pastelna

Unicorn kosa i dalje postoji, ali u mnogo mekšoj, nijansiranoj varijanti. Ova puderasto pastelna boja je idealna za dame sa veoma svetlim pramenovima ili platinasto-srebrnoj kosi. Najpre se vaš frizer mora postarati da nemate žute tonove u kosi, jer ćete u suprotnom izgubiti puderasti izgled pastelne boje. Produžite trajnost ove boje uz purple šampon, poput Subrina Professional Silver šampona.

Instagram: @fiidntisland
Instagram: @fiidntisland

#5: Koralno bakarna

Ovo je prelepa nijansa ako želite da zakoračite u crvenu, ili ako je vaša tamno crvena boja izbledela. Najbolji efekat ćete dobiti sa svetim pramenovima preko kojih se nanosi koralni toner. Kolorističko umeće frizera je jako važno, zato odaberite onog koji će umeti da vam napravi ovu trendy prolećnu nijansu! Očuvajte crvene tonove duže uz Revlonissimo 45 day kondicionirajući šampon za crvenokose.

Instagram: @George Papanikolas
Instagram: @George Papanikolas

#6: Baby Blonde

Ako želite da isprobate svetlu boju bez odlaska na platinastu teritoriju – ovog proleća probajte baby blonde! Tražite toplu, svetlu baznu boju, sa skoro belim pramenovima. Pošto je ova boja mix toplih i hladnih tonova, idealno pristaje većini tonova kože.

Instagram: @aikim.beautystudio
Instagram: @aikim.beautystudio

Pročitajte još i: Pripremite za toplije dane – prolećna nega kose

 

error: Content is protected !!