“Dark Velvet Hair” je trend za predstojeću zimu koju morate da probate!

dark velvet hair

Dok su hrana i piće bili glavni beauty trendovi u poslednje vreme (setite se samo “latte” make-upa, ”strawberry girl” estetike, ”mocha” noktiju), teksture nas usmeravaju ipak prema zimi. ”Dark Velvet” kosa, inspirisana baršunom je tu da nas inspiriše, baš tamo gde je ”latte” šminka prestala. Već smo videli ”cashmere blonde” nijansu koja je bila broj jedan prošle godine, ali za 2023, baršun definitivno vlada beauty trendovima. U nastavku saznajte o boji kose koja je inspirisana ovim trendom.

Velvet trend: Baršun kao inspiracija

Velvet šminka je trend koji poznati obožavaju – poput Selene Gomez i Rouzi Hantington-Vitli. Velvet nokti takođe domiraju, u odnosu na “glazed donut” trend. Isto važi i za boju kose. Dok sunce sve ranije zalazi, prirodno se okrećemo “moody” nijansama, poput moche, “cherry cole” i baršunasto-crvene. U stvari, osim crvene, obožavaćemo “black velvet” i “navy velvet” nijanse. Polu-mat boje predivno kontrastiraju ultra sjajnoj kosi koju često viđamo, tako da ove sezone morate nabaviti mat lakove i texturizing sprejeve, za soft dimenziju kose.

Tamno crvena baršunasta kosa (Dark Velvet Red)

Iako nismo mislili da crvena kosa može biti više hot nego ove zime, tamna baršunasto crvena kosa nam pokazuje drugačije. Umesto ćilibarsko bakarnih nijansi, ove sezone ćemo viđati više bogatije, bordo, baršunaste tonove. Ova boja se lako održava, posebno ako imate prirodno smeđi koren, koji će kreirati ombre, kada kosa počne da vam raste.

View this post on Instagram

A post shared by Adaisha Miriam 🪷 (@a.dai.sha)

Tamno crna baršunata kosa (Dark Velvet Hair)

Veoma tamne brinete i crnke sa ponoćno crnom kosom, mogu isprobati ”dark velvet” nijansu, koja je veoma klasična i nosiva. Zamenite karamel pramenove, hladnijom, ”moody” paletom baršunatih tonova, koja deluje skupo i luksuzno.

Teget i ljubičasto baršunasta (Navy and Purple Velvet)

Predviđamo da će teget plava biti alternativna nijansa za sve brinete, koje žele ipak baršunasto crnu. Plus, ova boja će vam dati mistični pokret koji vam je potreban za zimu. Ako želite da budete primećene, birajte skarletno ljubičaste i ametist tonove koji su savršeni.

Pročitajte još i: 5 načina da boja vaše kose izgleda skupo

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!