“Earth Blonde” je najnoviji suptilni hair trend koji odaje dašak luksuza

Instagram/Printscreen

Svi volimo da vidimo dobro ofarbanu platinastu kosu, ali znamo da je ova ekstremno svetla boja presuda za zdravlje kose. Zato smo primetili da je sve veći broj poznatih ličnosti prigrlio “earth blonde” trend. Ova nijansa izbacuje potrebu za jakih blajhanjem, kako bi pružila nežniji pristup kolorisanju kose. Ovo je mnogo prirodniji, opušteniji način da ponesete svetle tonove. Mnoge poznate ličnosti, poput Suki Waterhouse i Sydney Sweeney su ponele ovaj trend. U nastavku saznate više o “earth blonde” stilu farbanja kose.

Kakav je to “earth blonde” trend?

Ovo je prirodniji, opušteniji način prelaska u plavu teritoriju. Ova nijansa je na granici između smeđe i plave, ali bez bogatih karamel tonova, koji su tipične za te “bronde” nijanse. Zemljano plava je više pepeljasta, i više šapuće reč “blonde” nego što je izgovara. Ali ukoliko niste fan pepeljastih, “pečurka” nijansi, ova boja je možda više za vas. “Mushroom Blonde” je nijansa koja tiho na periferiji trendy stilova već par sezona, ali sa većom popularnosti Barbie trendova, plavuše sve više traže prigušene, puderastije opcije. Ova boja prosto signalizira “tihi luksuz” i mekšu, “odraslu” verziju “baby blonde” trenda.

Zemljano plava boja je suptilno multitonalna, ima dimenziju i dalje, bez intenziteta i topline zlatne, karamele ili platinaste.

Povezano: 6 trikova kako da vaša plava kosa izgleda skupo

Izbor koloriste je važan

Iako je “earth blonde” nijansa laka za nošenje, ipak se postarajte da pronađete koloristu kojem verujete, kako biste postigli ovaj look. Ova nijansa je meka i laskava, ali zahteva veštu ruku i znanje o bojama, kako biste je dobili. Zemljano plava je polarna suprotnost mesinganim i žutim tonovima, zato je potrebno da ih frizer eliminiše. Stoga, ljubičasti šampon i regenerator su must-have proizvodi ako se odlučite za ovu nijansu.

Pročitajte još i: Zašto je moja plava kosa žuta?

error: Content is protected !!