Ovih 8 HOT frizura su u trendu za leto 2018!

frizure u trendu

Leto je tek počelo, tako da je idealni trenutak da sumiramo najpopularnije trendove frizura za ovu tropsku sezonu. Navedene trendy frizure odolevaju vlazi, visokoj temperaturi i letnjim aktivnostima. Zato zaboravite na dosadni konjski rep ili istu punđu kojom vezujete kosu, i bacite se na isprobavanje ovih trendy frizura!

Top 8 frizura u trendu za ovo leto

1. Aksesoari za kosu s kraja ’90-ih

Ovog leta svi dizajneri su predvideli povratak čuvenih aksesoara za kosu koji su se nosili krajem devedesetih i početkom 2000-ih. Setite se Britni Spirs, Spajsica i ostlaih trendy devojaka tog perioda. Investirajte u plastične šnalice, plišane gumice za kosu, leptir šnale, i štipaljke za kosu kakve je nosila vaša mama pre 20 godina i vi kao dete. Ukrasite običan konjski rep ili pletenice ovim stajliš aksesoarima i budite u trendu!

Credit: @Sam McKnight Personal

2. Talasi u kosi

Iako je ravna i glatka kosa čista klasika, ovog leta raspustite talase! Ako vam je kosa prirodno kovrdžava, sušite je difuzerom za rastresitost, i dodajte kremu za kovrdže kako biste imali lepšu definiciju. Ako ste ipak vlasnica ravne kose, investirajte u figaro šireg prečnika sa kojim možete praviti opuštene talase i uvijati ih u različitim pravcima.

Credit: @Taylor Schilling

3. Nizak konjski rep

Do skora popularni visoki konjski rep se ovog leta spušta južno – naniže. Takođe, opraštamo se od punđi i pletenica (osim za muzičke festivale), a kosa se nosi nisko, pokupljena u rep. On može biti zalizan i strog, ili teksturisan. Bonus stajling poene dobijate ako gumicu kamuflirate pramenom kose koji ćete omotati okolo.

Povezano: Top 7 jednostavnih stilova za konjski rep

Credit: @LA BEΛΛA ENA

4. Chopped-off hair

Ovog leta zaboravite na slojeve i bob, već ponesite jednodimenzionalno grubo odsečenu kosu. Ovo posebno laska damama sa tankom kosom koja se brzo umasti. Ovakva frizura nije laka za održavanje, jer mora biti savršeno ravna i sjajna, ali zato je sve u rukama veštog frizera. Kući je negujte uz hranljivo ulje za dodatni sjaj.

Naša preporuka laganog, a hranljivog ulja za ovu frizuru je Marrakesh Arganovo ulje Light.

Credit: @Chelsea Ellis

5. Mikro-pletenice

Kako je leto ujedno i festivalska sezona, vreme je za boho vibracije, tako što ćete dodati barem nekoliko sitnih pletenica u kosu. Što su pletenice tanje, to izigledaju delikatnije i prefinjenije. Ako ste dovoljno hrabre, upletite celu kosu u ove sitne pletenice. Uz neki aksesoar poput trake ili glitera – spremne ste za festival!

Credit: @Veronica’s Makeup & Braids

6. Mini punđice sa mašnicom

Baby punđice sa mašnicom će biti super trendy frizura leta 2018. Ova omiljena festivalska frizura je super glamurozna, i laka da napravite i same kući. Samo podelite kosu u dve kike, sa razdeljkom na sredini, i omotajte ih u čvrste punđice. Frizuru dovršite sjajnim lakom za kosu, dodavajući mašnice oko punđi na samom kraju.

Povezano: 7 proizvoda za kosu bez kojih ne možete ovog leta!

Credit: @Millie Bobby Brown ⭐️

7. Retro polu-konjski rep

Ova frizura je već viđena… ali prošle decenije! Ovog leta se neočekivano vraća, u kombinaciji sa opuštenim talasima. Gornju polovinu kose vežite u konjski rep, počevši od ušiju pa naviše. Kamuflirajte gumicu pramenom kose. Dodajte volumen tako što ćete napred prstima izvući kosu. Pustite dva pramena da vam uokviruju lice, za dodatni retro look!

Credit: @ELNELLAtics OFC

Pročitajte još i: Make-up trendovi u fokusu za leto 2018.

error: Content is protected !!