Jesenji trendovi boje kose: Spremite se za sočne nijanse

jesenji trendovi boje kose

Jesen je pred vratima, a to znači da je vreme za promenu boje kose: opraštamo se od svetle kose i zlatnih pramenova, jer na scenu stupaju zagasite bogate nijanse koje ćete obožavati ove jeseni! U poslednje vreme smo vidjali inovativne nijanse sa svežim tehnikama farbanja i najnovije “update” poznatih nijansi. U nastavku smo vam spremili 7 trendy nijansi boje kose za ovu jesen!

7 trendy nijansi koje će biti u trendu za jesen 2019.

#1: Izblendani ombre (Blended Ombre)

Ova tenika ombre-a se pre svega zasniva na šiškama, koje su tamnije boje, a savršeno se “blendaju” sa ostatkom kose. Izblendani ombre se može uraditi na bilo kojoj baznoj boji, sve dok vaš kolorista počne sa psovetljivanjem tik ispod šiški. Dakle, zatražite glatki, izblendani prelaz niz dužinu sve do krajeva kose.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Cherin Choi (@mizzchoi) дана

#2: Pita od breskve (Peach Cobbler)

Ova nijansa neobičnog naziva nastala je u salonu američkog stiliste Chada Kenyona, inspirisana je ukusnim desertom od bresaka. Osnovna boje je topla vanila, sa ublendanim zlatnim i bakarnim tonovima, kako biste dobio stopljeni izgled. Perfektno izblendani tonovi su ključ za višedimenzionalni efekat.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Chad Kenyon® (@chadkenyon) дана

#3: Crveni baršun (Red Velvet)

Hladnija u tonu od kose boje flanela, ali ne toliko ljubičasta kao boja kuvanog vina, ova vibrantna burgundy boja imitira nijansu torte “crveni baršun”. Ova boja jeste teža za održavanje, ali deluje veoma efektno i živo. Idealna za hladnu jesen!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели BlendMilano (@blendmilano) дана

#4: Cimet ružičasta (Cinnamon Blush)

Uz grube džempere, idu grubi pramenovi! Cimet ružičasta boja kombinuje tamne čokoladne tonove, sa pepeljasto plavim, kako bi se postigao miks toplih i hladnih tonova. Ovi debeli pramenovi se ponovo vraćaju u trend (iako datiraju iz 2002. godine).


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели The Prissy Hippie Beauty Shop (@prissyhippiebeautyshop) дана

#5: Čokoladni tartuf (Chocolate Truffle)

Trend kose boje čokolade nije nove, ali nijansa čokoladnih tartufa daje novi obrt na već viđenu nijansu. Suptilni zlatni pramenovi provučeni kroz kosu (ali ne u korenu), daju boji dodatnu dimenziju, i bogatiju boju. Idealna je boja i za prirodne brinete, koje bi nešto da promene.

Povezano: Hit nijansa plave kose za kraj leta i početak jeseni – “Marshmalllow Blonde”


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Spa Bella Salon & Boutique ? (@spabellanj) дана

#6: Maršmelou plava (S’mores blonde)

Ova predivna, višedimenzionalna nijansa daje novi život bojama koje su inspirisane hranom. Kombinacija bogate smeđe u korenu kose (čokolada), zlatno-smeđih pramenova (boja krekera) i svetlo zlato plave na krajevima (boja pečenog maršmeloua) daje predivnu ideju za sve plavuše ove jeseni!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели RYAN WEEDEN | Master Educator (@ryan.weeden) дана

#7: Kosa boje brusnice (Cranberry Hair)

Sos od brusnica je omiljeni jesenji prilog uz meso, a nije ni čudo da je postao inspiracija i za voju kose! Ova nijansa je tako bogata i sočna: poput boje kuvanog vina i crvenog baršuna, kosa boje brusnice spada u porodicu dubokih crvenih nijansa, ali ima više magenta tonova od klasične bordo boje.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Bay Area Balayage Artist (@hannahgcolor) дана


Pročitajte još i: 3 make-up trend za jesen 2019. koji nas vraćaju u ’90-e godine!

error: Content is protected !!