Top 5 proizvoda do 2000 RSD koji će povratiti sjaj vašoj kosi!

sjaj kose

“Shine bright like a diamond” – ovi stihovi su sve što želimo za našu kosu! Uprkos starinskom verovanju da će 100 poteza četkom kosi dati neverovatan sjaj, ne dajte se zavarati – sjajna kosa je odraz njenog kvaliteta, ali i pažljivo odabranih alata i proizvoda za negu i stajling. Kako bi i vaša umorna i beživotna kosa reflektovala svetlost poput ogledala, izdvojili smo za vas najboljih 5 proizvoda koji daju sjaj, a koštaju manje od 2000 RSD!

Ovi proizvodi će učiniti da vaša kosa sija poput ogledala!

#1: The Wet Brush Shine četke za kosu

Profesionalni frizeri otkrivaju tajnu broj #1 za sjajnu kosu, a to je četka sa prirodnim čekinjama divljeg vepra! Ovo je najkvalitetnija dlaka kojom možete očešljati kosu, zato vam savetujemo da vašu staru četku zamenite The Wet Brush Shine četkom, koja je namenjena povećavanju prirodnog sjaja kose. The Wet Brush’s Intelliflex™ Shine četke su izrađene od dlaka mongolskog vepra ravnomerno prirodno distribuiraju i raspoređuju prirodna ulja kose i doprinose da kosa bude izuzetno sjajna i glatka.

CENA: 1600 RSD, trenutno na akciji: 1200 RSD

sjaj kose

Postoji i varijanta u zelenoj i ljubičastoj boji!

#2: MoroccanOil Glimmer Shine sjaj za kosu

Pored četke, važno je da odaberete kvalitetne profesionalne proizvode namenjene specijalno sjaju kose! Jedan od njih je čuveni MoroccanOil Glimmer Shine sjaj za kosu u spreju! Ovaj proizvod koji je obogaćen arganovim uljem pruža vam dugotrajan i jedinstven sjaj. Namenjen je glatkim i ravnim frizurama, a takođe i bujnim, talasastim i glamuroznim frizurama jer je odličan za savršenu frizuru.

Pored toga što kosi daje izuzetan sjaj, takođe oživljava boju kose koja je oštećena zbog čestog oblikovanja i tako stvara zaštitni sloj protiv uticaja spoljašnje sredine, kao što su sunčeva svetlost, hladnoća i suvo vreme.

CENA: 1950 RSD, trenutno na akciji: 1755 RSD

sjaj kose

#3: Marrakesh Let It Shine sjaj za kosu

Za ljubiteljke orijentalne kozmetike, predlažemo vam da isprobate Marrakesh-ov kultni proizvod, Let it Shine sjaj za kosu, na bazi ulja argana i konoplje! Ovaj proizvod osvežava frizuru uz briljantan sjaj i dodatnu negu kutikule kose. Definiše, kontroliše i umiruje neposlušnu kosu. Štiti kosu od toplote fena i prese i skraćuje vreme sušenja kose. Može se koristiti i na vlažnoj i na suvoj kosi, ostavljajući fantastičan sjaj! Najbolje od svega je što ne opterećuje kosu, omogućava glatkoću, poboljšava teksturu i ne masti kosu.

CENA: 2090 RSD

sjaj kose

#4: Orofluido Asia eliksir za kosu

Kako biste kosi pružili svakodnevnu dozu sjaja, potreban vam je kvalitetan eliksir za kosu, koji sadrži formulaciju namenjenu zagladjivanju kutikule. Jedan od njih je i Orofludio Asia eliksir za kosu obogaćen uljem kamelije, pirinča i ekstraktom trešnjinog cveta. Kondicionirajuća lagana formula koja trenutno zaglađuje površinu kose i stvara film koji pokriva kutikulu i unapređuje refleksiju svetlosti i na taj način značajno povećava sjaj kose. Stvara zaštitni sloj koji štiti kosu od vlažnosti, kontroliše kovrđanje kose omogućavajući glatkost i laki oblikovanje, a da ne otežava kosu.

CENA: 1399 RSD

sjaj kose

#5: Revlon Pro You Shine Seal serum za kosu

Zatvorena kutikula reflektuje najbolji sjaj kose, zato je odličan izbor i profesionalni Revlon Pro You Shine Seal serum za kosu. Hranljivi serum za kosu zaglađuje naelektrisanje kose i suvoj kosi daje jedinstveni sjaj i osećaj mekoće. Omekšava, zagladjuje, kontroliše i zatvara kutikulu suve, oštećene, neposlušne kose. Ostavlju kosu smirenom, disciplinovanom, sjajnom i lakom za oblikovanje. Baš sve što nam treba u jednom proizvodu!

 CENA: 1789 RSD

sjaj kose

Za dodatne savete kako da postignete sjaj kose, KLIK na ovaj tekst: Top 10 saveta kako da vam kosa sija poput ogledala!

Posetite naš Lepotica Beauty Shop i otkrijte najbolje hair brendove na JEDNOM mestu!

error: Content is protected !!