‘Kitty Brunette’ je nova nijansirana boja kose koju ćemo viđati svuda u 2024.

Instagram/Prinstcreen

Jednodimenzionalna boja kose je imala svoj trenutak u 2023. godini sa blistavim smeđim, blonde i bakarnim tonovima, ali sa ulaskom u 2024. sve više ćemo se približavati nijansiranim bojama. Upoznajte se sa kitty brunette trendom, koji daje višetonalnu dimenziju koja pruža interesantan izgled.  Već smo videli da je Selena Gomez zamenila svoju tamno-čokoladnu boju sa svetlim pramenovima koji se savršeno uklapaju u kitty brunette estetiku.

Kakva je tačno kitty brunete nijansa kose?

Inpirisana individualnim miksom tonova koji mačiće čini tako prepoznatljivim, kitty brunette boja nudi miks komplementarnih tonova koji se mogu prilagoditi svakoj osobi. Ovaj trend prelepo stoji svima i pruža miks različitih tonova. Mešavina čokoladnih, zlatnih i taupe nijansi mogu se divno uklopiti uz svaki ten kože. Za razliku od monotonih boja za kosu koje smo viđali, kitty brunette nudi veći kontrast uz bež, buff, kesten i karamela tonove, koji  se slažu međusobno i deluju meko i povezano. Ovaj niks je elegantan i daje brinetama savršeni balans slojevitih tonova koji kreiraju teksturu i daju kosi dubinu.

View this post on Instagram

A post shared by Erin Walsh (@erinwalshstyle)

Zašto treba da odaberete kitty brunette nijansu?

Pošto ova nijansa daje sjaj vašoj kosi, prilično je laka za održavanje jer se tonovi postepeno uvode, bez grubog kontrasta u kosi, što znači da će izrastak biti postepen i slabo primetan. Ovaj boja je bezvremena i prilagodljiva svakoj brineti.

Ključ je da nađete koloristu koji je taktičan i koji će kreirati prelepi miks nijansi koji nudi svetlost i dubinu na pravim mestima. Kitty brunette se može napraviti uz baby balayage tehniku, koristeći različite tonove, uz nekoliko svetlijih pramenova oko lica.

U nastavku pogledajte inspirativne fotke ovog look-a koje možete sačuvati za vaš sledeći odlazak kod frizera.

Pročitajte još i – Kako da brinete o svojim pramenovima – savršena nega balajaža

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!