Najbolje frizure za trening – 7 predloga

frizure za trening

Kako biste vežbali bez razmišljanja da li će vam pramenovi kose smetati, rešili smo da vam predstavimo 7 predloga stilizovanja kose koja mogu izdržati i najintenzivnije treninge. Ne samo da su ove frizure za trening prilagođene potrebi da sklonite vašu kratku kosu sa lica, već su i neverovatne jednostavne za oblikovanje i najbitnije praktične i veoma privlačne.

Poslednja stvar koja treba da vas spreči da neomateno vežbate trebala bi biti vaša kosa. Kada žurite u teretanu, umesto da samo vežete kosu u već pomalo dosadan konjski rep, pokušajte da napravite neku od ovih praktičnih i postojanih sportskih frizura za kratku kosu za koje vam dajemo savete, ali i video uputstvo na kraju teksta.

7 frizura za trening

Bubble Ponytail

Izdvojte pramen kose na gornjem, prednjem delu glave i vežite ga u konjski rep. Nastavite da uzimate kosu sa obe strane glave i nižete je, odnosno vežete u konjski rep tako da svaki prethodni dodatne sledećem konjskom repu koji pravite.

Double PigTails

Kada podelite kosu na razdeljak po sredini glave, zavežite sa obe strane niski konjski rep i stavite kačket.

Modern Ponytail

Zaližite kosu pa je vežite u visoki kojnjski rep što je moguće više na glavi. Kako iste dodatno sprečili kosu da vas ometa tokom iscrpljujućeg treninga, nanesite lak za kosu, a pramenove koji vam ispadaju ukrotite sa što više ukosnica.

frizure za dugu kosu
Pogledajte i: 4 lake i brze frizure za dugu kosu!

High Top Knot

Visoki konjski rep uvrtite oko gumice i fiksirajte ukosnicama.

Double Braided Ponytail

Podelite kosu na razdeljak i sa svake strane ispletite holandsku pletenicu – pramen kose se deli na tri dela koja prilikom pletenja stavljate jedan ispod drugog.

Faux Bun UpDo

Podelite kosu po dužini glave na tri dela. Središnji deo na vrhu glave ispletite u holandsku pletenicu tako da kraj pletenice kada pridružite ostatku, donjem delu kose, vežete u punđu. Kosu sa strane takođe vežite u pune ali bez pravljenja pletenice. Ukrstite punđe sa strane sa punđom koju ste napravili po sredini glave i učvrstite ukosnicama.

Viking Half UpDo

Ispletite riblju kost do pola glave na samom vrhu. Izdvojte manji pramen kose sa obe strane glave, podelite ga na dva tela koja potom treba da uvrtite  – napravite lanac od njih – tako da ih uvijate u suprotnim smerovima i prebacujete jedna preko drugog. Krajeve pramenova sa strane vežite iza – ispod kombinacije repa i pletenice – pomoću elastične gumice.

Povezano: Brze frizure koje će vam spasiti dan!

error: Content is protected !!