Najpopularnija frizura za 2020. godinu: Pony Bob!

pony bob frizura

Bob (ili paž) frizura je, nesumnjivo, jedan od onih stilova koji zahteva svega 10 minuta kako biste izgledali savršeno! Frizura koja pristaje skoro svakom obliku lica, a javlja se u toliko različitih varijanti: ravni bob, kosi bob, talasasti, long bob (lob) itd. Ove godine, nosiće se novija varijanta paža, a to je upravo “Pony Bob” (paž sa šiškama)! Sve o najpopularnijoj frizuri za 2020, saznajte u nastavku teksta!

Bob vs. Pony Bob

Poslednjih nekoliko sezona, najveće A-list zvezde i top-modeli su ponosno šetali svoje kratke paž frizure – bilo da ih nose uvijene u talase ili potpuno ravne za “glass look”. Ova magična, vanvremenska frizura imala je više obrta – dugi bob (Long bob – LOB), talasasti bob (Wavy bob – WOB) – ove godine, paž se nosi sa šiškama, a ova frizura se naziva “pony bob” (POB).

Neke zvezde su već ponele ovu trendy frizuru – medju njima je prva Gwen Stefani. Pony bob je idealan ako već imate ošišan paž i želite neku promenu (pošto znamo da nemate previše opcija sa tako kratkom kosom). Pramenovi šiški koji elegantno padaju preko čela, “smekšaće” klasičan BOB i dati mu savremeniju notu.

Kome će stajati Pony Bob?

Ovu frizuru može da ponese apsolutno svako – ako imate tanku dlaku, vaša kosa će delovati punije i voluminoznije, a ukoliko vam je dlaka gusta i debela, stanjićete je i delovaće lepršavije. Naravno, gusta kosa ne sme imat ravne šiške, već stepenasto ošišane.

Povezano: Brzi trik da otkrijete da li će vam stajati paž frizura!

Naši predlozi Pony Bob frizure

Inspirišete se našom galerijom najlepših primera Pony Bob frizure!

Pročitajte još i: Lažni BOB – kraća frizura bez šišanja

error: Content is protected !!