Najpopularnija frizura za 2020. godinu: Pony Bob!

By  |  0 Comments

Bob (ili paž) frizura je, nesumnjivo, jedan od onih stilova koji zahteva svega 10 minuta kako biste izgledali savršeno! Frizura koja pristaje skoro svakom obliku lica, a javlja se u toliko različitih varijanti: ravni bob, kosi bob, talasasti, long bob (lob) itd. Ove godine, nosiće se novija varijanta paža, a to je upravo “Pony Bob” (paž sa šiškama)! Sve o najpopularnijoj frizuri za 2020, saznajte u nastavku teksta!

Bob vs. Pony Bob

Poslednjih nekoliko sezona, najveće A-list zvezde i top-modeli su ponosno šetali svoje kratke paž frizure – bilo da ih nose uvijene u talase ili potpuno ravne za “glass look”. Ova magična, vanvremenska frizura imala je više obrta – dugi bob (Long bob – LOB), talasasti bob (Wavy bob – WOB) – ove godine, paž se nosi sa šiškama, a ova frizura se naziva “pony bob” (POB).

Neke zvezde su već ponele ovu trendy frizuru – medju njima je prva Gwen Stefani. Pony bob je idealan ako već imate ošišan paž i želite neku promenu (pošto znamo da nemate previše opcija sa tako kratkom kosom). Pramenovi šiški koji elegantno padaju preko čela, “smekšaće” klasičan BOB i dati mu savremeniju notu.

Kome će stajati Pony Bob?

Ovu frizuru može da ponese apsolutno svako – ako imate tanku dlaku, vaša kosa će delovati punije i voluminoznije, a ukoliko vam je dlaka gusta i debela, stanjićete je i delovaće lepršavije. Naravno, gusta kosa ne sme imat ravne šiške, već stepenasto ošišane.

Povezano: Brzi trik da otkrijete da li će vam stajati paž frizura!

Naši predlozi Pony Bob frizure

Inspirišete se našom galerijom najlepših primera Pony Bob frizure!

Pročitajte još i: Lažni BOB – kraća frizura bez šišanja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!