Napravite urednu i lepu frizuru uz pomoć štapića ili olovke

By  |  0 Comments

Različiti nepovoljni uslovi, kao što su vetar, kiša ili druge padavine, mogu uticati na to da vaša idealno uredna puštena kosa odjednom ne izgleda toliko sjajno i da poželite da je vežete. Ne brinite, mi imamo rešenje. Da bi ste za samo par trenutaka napravili urednu i lepu frizuru, treba vam samo jedan štapić i malo umeća.

Kada je reč o štapiću za pravljenje frizure, idealno vam može poslužiti čak i obična grančica, veličine i čvrstine kao što je olovka za pisanje, ali i sama olovka, bilo da je reč o drvenoj ili hemijskoj olovci. Takođe, idealno možete upotrebiti i kineske štapiće ili bilo šta drugo tome slično. Počnimo sa pravljenjem frizure.

Kako da uz pomoć štapića napravite urednu i lepu frizuru?

Par koraka do lepe frizure

  • Kosu skupite rukama u početni položaj kao kada želite da vežete rep. Zatim, tako skupljenu kosu uvijte u istom smeru nekoliko puta, kao kada želite da vežete punđu. Kada ste uvili kosu nekoliko puta u istom pravcu i praktično je skupili, zadržite je u tom položaju jednom rukom.
  • U drugu ruku uzmite unapred pripremljeni štapić i provucite ga kroz sredinu umotane kose, pri spoljašnjem delu. Iz tog položaja, okrenite štapić nekoliko puta u istom smeru u kome ste i do sada umotavali kosu.
  • Na kraju, kada osetite da vam štapić zateže kosu i da više nema prostora za njegovo uvijanje, zakačite ga tako što ćete jedan njegov kraj podvući ispod kose. Preciznije, jedan kraj štapića treba da podvučete ispod kose koja je na samom temenu, zategnuta od uvijanja istim štapićem.

Kada pustite štapić, bićete zadovoljni idealno urednom i lepom frizurom u formi punđe.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!