Upoznajte najnovijeg člana Olaplex porodice: Stigla je Olaplex maska no.8!

olaplex maska
Instagram/Printscreen

Do sada, reč “Olaplex” je praktično sinonim za zdravlje kose. Počev od legendardnog Olaplex no. 3 tretmana, Olaplex je demokratizovao salonsku negu kose i učinio je dostupnom za široke mase. Posle šampona, balzama, styling kreme i ulja za kosu, Olaplex je ove godine lansirao proizvod na kojem su radili čak 4 godine – u pitanju je Olaplex no. 8 Bonding maska za kosu! Ovaj proizvod se dugo čekao, a sve o njemu saznajte u nastavku!

Brze činjenice o Olaplex maski:

Namenjena je: Svim tipovima kose

Cena: 2990  RSD / 100 ml

Ključni sastojak: Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate

Koristi se za: Intenzivnu hidrataciju bez otežavanja kose

Šta proizvod tvrdi: cruelty-free, bez parabena, ftalata, sulfata i fosfata

Formula maske

Dizajnirana da reparira i hidrira kosu za zaglađeni izgled, Olaplex maska neguje kosu, bez žrtvovanja volumena i pokreta. Osim patentiranog sastojka (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate), Olaplex no. 8 maska sadrži i proverene botaničke sastojke: ulje avokada, ekstrakt šipka, ulje suncokreta i mnoge druge. Osim toga, u sastavu Olaplex maske za kosu se nalaze i sastojci na koje smo navikli u nezi kože, poput hijaluronske kiseline i ceramida, koji intenzivno hidriraju kosu.

View this post on Instagram

A post shared by OLAPLEX (@olaplex)

Patentirani Olaplex molekul

Ono što zaista odvaja ovu masku (kao i sve ostale Olaplex proizvode), jeste njihov patentirani molekul koji obnavlja pokidane disulfidne veze unutar dlake (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate). Prema nezavisnim kliničkim studijama, ova maska pruža duplo više sjaja, 4 puta više hidratacije i 6 puta više glatkoće kose, posle samo 10-minutne upotrebe. Poznata holivudska hair stilistkinja Tracey Cunningham, koje je radila sa svima (od Dru Barimur do Kardašijanovih), potvrđuje da ovaj sastojak zaista čini vidljivu razliku. “Ova tehnologija prodire kroz omotač dlake, poboljšavaju celu unutrašnju strukturu vlasi, kako bi je ponovno izgradila. Na taj način se stvara trajni “most” između disulfidnih veza. U isto vreme, oštećenje molekule koji “jedu” protein dlake se smanjuje/eliminiše“, izjavila je ona.

Povezano: Magični Olaplex molekul – kako je ovaj proizvod promenio negu kose zauvek?

Kako se koristi?

Najbolja preporuka je da se Olaplex maska koristi jednom nedeljno, umesto regeneraotra. Ali ukoliko je vašoj kosi potrebna ozbiljna hidratacija, zbog jakog oštećenja, preporučuje se da se koristi 2x nedejlno nekoliko meseci, a potom da se korišćenje proredi na jednom nedeljno. Frizeri naglašaju koliko je važno da se maska drži svih 10 minuta na kosi, kako bi mogla da uradi svoje. Uvek je nanosite na mokru, sifrotiranu kosu, kako bi kutikula bila otvorena, da primi tretman.

Koja količina je potrebna?

Olaplex no. 8 maska dolazi u airless bočici od 100 ml, sa dnom koje potiskuje proizvod ka gore, što osigurava da ćete iskoristiti svaki mililitar maske. Ekperti koji stoje iza Olaplex brenda sugirušu da nanesete 1-3 pumpice od sredine dužine ka krajevima, u zavisnosti od dužine i debljine kose. Formula nije maska ni teška, deluje kao lagana styling krema sa suptilnim mirisom pomorandže. Masku možete ravnomerno rasporediti češljem sa širokim zupcima i dodatno umotati u turban za maksimalne rezultate.

Rezultat korišćenja

Posle korišćenja Olaplex maske, primetićete da je vaša kosa dobila “novi život”: postaće glatka, mekana, laka za oblikovanje, puna sjaja. Sva prethodna oštećenja biće prilično regenerisana, a kosa će biti ravnija, bez masnog ili teškog osećaja. Zaista ćete osetiti profesionalni efekat na kosi, kao posle dubinskog pakovanja u salonu.

Gde kupiti

Olaplex no. 8 masku možete poručiti u našem Lepotica Beauty Shop-u, po ceni od 2990 RSD, klikom na link: ili pozivom na broj telefona: 060/3555-505!

olaplex maska

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!