Prah za volumen kose – Da li ste probale ovaj inovativni proizvod?

prah za volumen kose

Prah za volumen kose je stekao veliku popularnost u poslednjih nekoliko godina, zahvaljujući svojoj sposobnost da pruži momentlanin volumen i punoću dlake. Ovaj inovativni proizvod rešava više hair styling problema odjednom. Lagani prah daju punoću tankoj kosi, beživotnu dlaku čini lakšom za oblikovanje i osvežava kosu između dva pranja. U nastavku saznajte kako se ovaj proizvod koristi i koji preporučujemo!

Prah za volumen kose je baš ono što vam je nedostajalo u arsenalu beauty proizvoda, posebno ako imate tanku kosu ili često pravite podignute frizure. Ovaj tip preparata je pogodan za svaku tip i dužinu kose, postaće vam najbolji prijatelj ako pravite punđe i pletenice!

Prednosti praha za volumen kose

#1: Volumen

Glavna uloga praha za volumen kose jeste to što tankoj dlaci daje gustinu i bujnost. Jednostavno, naprašite ga tamo gde želite više volumena. Voluminozne mikro-čestice će kosu učiniti “fluffy”, bez potrebe za tapiranjem ili feniranjem. Nema bržeg načina za pretvaranje tanke dlake u rakošnu grivu bujne kose!

prah za volumen kose

#2: Struktura i oblik

Prah za volumen kose daje definiciju vašoj frizuri. Bilo da nosite paž ili podignutu kosu, ona će izgledati punije, a samim tim preciznije.

#3: Čvrstina

Frizure će duže držati svoj oblik, zahvaljujući magičnim svojstvima voluminoznog praha za kosu. Osim toga, aksesoari za kosu, poput gumica, šnalica i ukosnica će čvršće stajati u kosi.

#4: Lakoća oblikovanja

Lakoća oblikovanja kose je jako važna, jer od nje zavisi da li ćete moći kreirati željene frizure. Kosa se mnogo lakše stillizuje nakon korišćenja praha za volumen kose. Ukoliko imate tanku dlaku, i sa njom niste mogli da kreirate, recimo, chigon punđu – prah za volumen će to promeniti.

#5: Mat finiš

Prah za volumen kose možete koristiti za kreiranje mat finiša, za “polu-dovršen” efekat frizure. Ovaj prah je odličan za out-of-bed izgled za muškarce i “nedovršen” paž za žene.

prah za volumen kose

#6: Svežina

Prah za volumen kose ujedno upija ulja, i stoga je odličan styling proizvod za masnu kosu, jer će ona izgledati svežije za svega nekoliko sekundi!

Povezano: Texture sprej – kada ga probate, zaboravićete na lak!

Kako se koristi prah za volumen kose?

Zapamtite – kod ovog proizvoda, manje je više! Uvek možete poprašiti dodatno, ukoliko vam je potrebno.

1. Nanesite prah u koren suve kose i na mesta gde želite dodatni volumen – šiške, “spiky” delove itd.

2. Ako imate pečate sa proređenom kosom, tu treba da dodate prah za veći volumen.

3. Prstima izblendajte prah sve dok u potpunosti ne nestane.

4 .Dodajte još ukoliko je potrebno.

5 Stilizujte kosu i voilà, gotovi ste!

Još jedna stvar koja je sjajna kod ovog preparata je što ga možete reaktivirati narednog dana, bez dodavanja novog sloja – samo umasirajte teme i kosu prstima. Momentalno ćete povratiti volumen kose!

Naša preporuka je Subrina Professional FINISH Volume Powder.

prah za volumen kose

Pročitajte još i: 7 super-trikova za dodatni volumen tanke kose

error: Content is protected !!