8 poznatih ličnosti čija će vas prirodna boja kose iznenaditi

Instagram/Printscreen

Postoje nekoliko stvari koje znamo sa sigurnošču: sunce uvek izlazi ujutru, kafa će popraviti sve, a Scarlett Johanson je prirodna plavuša. Ali možda i nije? Istina je da ne znamo puno o omijenim celebrity zvezdama – iako možda znamo koji im je omiljeni karmin i sa kime su trenutno u vezi. Zato smo vas  prikupili prirodne nijanse kose vaših omiljeni poznatih ličnosti, a neke od njih će vas sa sigurnošću iznenaditi!

Da li možete pogoditi prirodne nijanse kose ovih poznatih ličnosti?

Emma Stone

Ona je možda jedna od najpoznatijih holivudskih crvenokosih, ali žao nam je da vam saopštimo da je njena prirodna boja kose – plava!Zaista volim što imam crvenu kosu. Prirodna sam plavuša, ali crvena je moja boja”, rekla je ova A-list glumica za Vogue UK.

Instagram/Printscreen

Scarlett Johanson

Šta se dešava kada je plava bombshell glumica zapravo prirodna brineta? Ovo je jedna od najneverovatnijih istina sa ove liste – u pitanju je Scarlett Johanson. Sigurni smo da ste i vi iznenađeni kao i mi!

Instagram/Printscreen

Sophie Turner

Fanovi serije “Game Of Thrones” (i crvenokosih dama) će teško prihvatiti ovu činjenicu, ali prirodna boja kose poznate Sanse Stark iz popularne serije je zapravo plava!

Instagram/Printscreen

Kristen Stewart

Videli smo da Kristen ponosno nosi pink, kremasto plavu, izbeljenu kosu, ali i onu kestenjasto smeđu. Ali, koja je njena prirodna boja kose? Izenadiće vas – to je dirty blonde nijansa.

Instagram/Printscreen

Zooey Dechanel

Ova činjenica će vas takođe iznenaditi – dobro poznata brineta sa malih ekrana je zapravo prirodna plavuša. Prefarbala se u smeđe kada je shvatila da se jednostavno nije povezala sa svetlijom verzijom sebe. Otkrila je sledeće: “kada sam bila plava, probudila bih se ujutru, šokirana. Vaša kosa je deo vašeg identiteta, a ja sam se uvek osećala kao da sam trebala biti brineta sa šiškama”.

Povezano: Hair Dilema – da li na farbanje treba doći sa čistom ili prljavom kosom?

Instagram/Printscreen

Jennifer Lawrence

Ona odlično nosi skoro svaku boju kose, ali njena prirodna boja je… plava! I zaista joj dobro stoji.

Instagram/Printscreen

Rachel McAdams

Svi znamo ovu glumicu kao plavušu, ali posle kratkog izleta u “ginger” nijase i odličnog momenta sa neon pink pramenovima, zvezda filma “Notebook” je zapravo prirodna brineta.

Instagram/Printscreen

Gwen Stefani

Pre nego što pogađate – ne njena kosa nije plava, iako je Gwen poznata po izblajhano plavoj kosi. Gwen je prirodna brineta, ali moraćete duboko pratražiti Internet da biste našli nju u “brunette” verziji.

Instagram/Printscreen

Pročitajte još i: Zašto je profesionalno farbanje bolje od kućnog

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!