Rezervisano za plavuše: frizura sa leopard šarom

Ukoliko sebe možete opisati kao damu koja voli da eksperimentiše sa svojom frizurom, onda će vam se sadržaj teksta koji je pred vama posebno dopasti.


Kroz njega, upoznaćemo vas sa načinom na koji ćete izgled svoje kose učiniti toliko jedinstvenim i neobičnim da ćete njime nesumnjivo privući pažnju svoje okoline i ostaviti upečatljiv utisak.
Reč je o leopard šari na kosi, koja se postiže u toku farbanja, a evo i kako:

Kako da napravite leopard šaru na svojoj kosi?

Da bi ste uspešno napravili leopard šaru na svojoj kosi, prvi i glavni preduslov jeste da budete plavuša, prirodna ili farbana potpuno je sve jedno.

Preduzmite sledeće korake za leopard šaru na kosi:

1. Pripremite odgovarajući pribor za “iscrtavanje” leopard šare, a to je:

– Malo farbe za kosu u tamno braon nijansi,
– Malo farbe za kosu u tamno bež nijansi,
– Odgovarajući hidrogen za rastvaranje pomenutih farbi za kosu,
– Dve odgovarajuće posude za rastvaranje farbi,
– Dve slikarske četkice ili nekoliko štapića za uši ukoliko vam slikarske četkice nisu pri ruci.

set za farbanje

2. U odgovarajućim posudama, rastvorite farbu za kosu i odgovarajući hidrogen.

3. Odredite na kojoj regiji kose želite da imate leopard šaru. Kada ste to odredili, izabrani deo kose, uredno i precizno očešljajte i zategnite tako da vlasi poprime formu uredne ravne površine. Napominjemo da je potrebno da kosa bude suva.

4. Umočite četkicu ili vrh štapića za uši u farbu za kosu u tamno braon boji i na površini kose na kojoj želite da bude leopard šara iscrtajte na više mesta (gusto raspoređene) po dve kratke zakrivljene linije koje su u položaju takvom da su lučno okrenute jedna prema drugoj.

5. Uzmite drugu četkicu ili štapić za uši i umočite u farbu za kosu u tamno bež boji, a zatim farbu u tamno bež boji nanesite na kosu i to tako da popunite unutrašnjost između svih “iscrtanih” lučnih linija u tamno braon boji.

6. Kada ste iscrtali onoliko linija koliko ste želeli i kada ste farbom u tamno bež boji ispunili svaki među prostor između tih linija, sačekajte da prođe onoliko vremena koliko je potrebno da farbe deluju.

7. Kada prođe neophodno vreme, isperite farbu sa površine kose na koju ste je naneli i zatim kosu operite, tretirajte odgovarajućim regeneratorom, isperite je i oblikujte. Rezultat će biti doslovno neverovatan. Na kosi ćete imati jedinstvenu leopard šaru.

[adsense_inserter id=”12825″]

Iscrtavanje leopard šare na kosi, predstavlja trend koji je prvi put postao popularan u Americi u periodu od pre oko 5 godina. Međutim, ovaj trend ponovo je postao zapažen ove jeseni i predstavlja pravi hit u svetu.

Da bi ste imali leopard šaru na kosi, sasvim je svejedno da li imate dugu ili kratku kosu. U svetu, čak i pojedini pripadnici muške populacije pribegavaju ovom trendu. Ono što je jedino poželjno, jeste da vam podloga za “iscrtavanje” ove šare bude svetlo plava, prirodna nijansa. Što vam je kosa tamnija, to će efekat šare biti manje uočljiv i generalno manje uspešno odrađen.

Ukoliko ste smeli i uživate u činjenici da ste u centru pažnje, ovaj trend, naglasićemo još jednom predstavlja pravi izbor za vas. Takođe ćemo naglasiti da u skladu sa sopstvenom željom, leopard šaru ne morate imati na samo jednom delu kose, već je možete “iscrtati” i na više odvojenih regija. Neke devojke, odlučuju se čak i na to da celu kosu ofarbaju na ovaj način.

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!