„Wet hair look“ – hit ove jeseni

By  |  0 Comments

Wet hair look“ je apsolutni hit ove jeseni. Pogledajte kako da napravite „mokru“ frizuru a da to izgleda kako treba.

Kako tačno treba da izgleda „wet hair look“ ove jeseni?

Ove jeseni, „wet hair look“ treba da izgleda tako da je samo na delu kose prisutan kao efekat. Dakle, nikako prilikom oblikovanja frizure nemojte celu kosu namazati i oblikovati gelom (kako da napraviš gel za kosu), već to učinite samo sa od prilike polovinom ukupne dužine i to počevši od korena kose pa na dole.

Kada nanesete gel na kosu, kosu zaližite unazad i to od same ivice sa čelom. To možete uraditi uz pomoć četke, češlja ili jednostavno prstima.

gel za kosu

Dobro je da prilikom oblikovanja „wet look“ frizure, da ona izgleda uredno. To znači, da se iz njene ne izdvajaju uočljivi pramenovi. Tako nešto, važno je iz razloga što ukoliko se to dogodi, kosa vam može izgledati neuredno i nečisto i može se izgubiti željeni efekat frizure. Sa druge strane, kosa ne treba da bude potpuno priplepljena uz koren kose. Ležernost frizure je važna.

Preostala dužina kose na koju nije nanet gel, treba slobodno da pada unazad.

Šta je najvažnije za wet hair look?

Ovakvu frizuru, možete nositi bez obzira na to da li vam je kosa ravna, polu-talasasta ili potpuno kovrdžava (kreme za oblikovanje lokni i negu kovrdžave kose). Takođe, nije ni najmanje važna ni boja kose. Jedino što jeste važno, jeste dužina. Poželjno je da kosa bude dužine bar do ramena.

Pogledajte fotografiju koje će vam više od reči reći kako „wet hair look“ ove jeseni treba da izgleda. U kombinaciji sa crnim smokey eyes-om, pun pogodak!

Crni smokey eyes – Korak po korak!

wet hair look i smokey eyes

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!