Skinite kapu – pokažite savršenu frizuru

By  |  0 Comments

Kape su nezaobilazan modni dodatak svake sezone, a ove jeseni su jako popularni i elegantni topli šeširi. Ipak, kada ih nosimo uvek ostaje briga da ćemo uništiti frizuru. Problem možemo rešiti pomoću frizure koja savršeno pristaje uz kape.

Sa kapama se, osim njihove uloge da nas zaštite od hladnoće, možemo poigrati i kao modnim dodacima za kosu, naročito kada nam je kosa prljava. Ne morate strepiti od loše frizure ukoliko se odlučite za neku od predloženih ili osmislite neku svoju kojoj će kapa upotpuniti izgled, važno je da frizura bude što jednostavnija.

Pronašli smo 4 frizure koje će ostati savršene čak i ako pola dana provedete u kapi.

4 frizure za kapu

Niska neuredna punđa pozicionirana na potiljku glave sa par razbarušenih pramenova koji slobodno padaju.

Sa pletenicama se možete igrati na razne načine – nehajno ispletene dve pletenice sa obe strane glave izgledaju divno za ispod kape. Riblja kost je idealna frizura kada ne možete ukrotiti kosu, naelektrisana je ili joj je jednostavno vreme za pranje, a nemate vremena.

Niski rep pričvršćen ispod ruba kape – nebitno da li je zalizan na potiljku, vezan sa strane ili razbarušen sa izvučenim pramenovima. Potrebno vam je malo gela, laka za kosu i elastične trake za vezivanje.

Pošto kapa pokriva gornji deo glave, pobrinite se da vam donji deo kose izgleda prelepo. Odlučite se za blage talase – uvijte kosu figarom ili je upletite u pletenicu i ostavite preko noći.

Povezano: Ovo su modeli kapa i šešira moderni u sezoni jesen-zima 2015/16.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!