Suncokret-plava će biti omiljena nijansa plave kose za leto 2024.

suncokret-plava
Instagram/Prinstcreen

Trendovi za kosu dolaze i odlaze, ali letnje blonde boja ostaju zauvek. Zlatni zraci i polja suncokreta su uticaj koji stoji iza “suncokret-plave” kose, a obožavaju je sve slavne osobe sa stilom. Na primer, Rijana je primećena kako nosi najtopliji trend boja za leto 2024. i sa popularnim mekim i pufnastim pažom, dok je Zendaja imala sličnu medeno plavu kosu sa suncokretovim pramenovima tokom fotkanja za njen najnoviji film. Ova zlatna nijansa inspirisana 70-im je vrhunska nijansa za toplo vreme i biće jedna od najpopularnijih nijansi za leto 2024.

Suncokret-plava nijansa: O trendu

Štaviše, letnje vreme uključuje sve tople i negujuće stvari, tako da je odbacivanje pepeljasto-plave balajaža upravo ono što vam treba ako želite da promenite stvari. Topliji i zlatno plavi tonovi stalno rastu što se tiče poularnosti, jer plavuše žele malo ‘sjaja’ koji nude bakarna i crvena kosa, a da pritom ne izgube svoj ‘plavi identitet’. Topli tonovi vam omogućavaju da iskoristite sjajni finiš na kojoj devojke bakrene kose stoje pod suncem, dok se drže za svoje voljene plave pramenove. S tim u vezi, suncokret-plava je savršena letnja nijnsa koja donosi malo golden hour moenta ceo dan svaki dan. Jednostavno rečeno, ova tečno-zlatna nijansa je dizajnirana za uživanje na suncu i ispijanje voćnih koktela, pa ako je to vibe koju želite ovog leta, evo znaka koji ste čekali.

View this post on Instagram

A post shared by Ernesto Casillas🦻🏽 (@ernestocasillas)

Kako da frizeru tražite ovu nijansu?

Ova nijansa je spoj više tonova, a može se postići blistavim pramenovima na prirodno svetlijoj kosi ili punom bojom, kao i blistavima na prirodno dubljim bazama. Tonovi su potpuno zlatni sa stvarnim fokusom na sjaj i živost. Zato, kada se konsultujete sa svojim koloristom, ne zaboravite da naglasite kvalitet visokog sjaja ovog izgleda. Zatražite slojeviti balajaž sa toplom, plavom bazom i mekim, zlatnim pramenovima upletenim u celosti da biste postigli boju ovih tonova. Samo ne zaboravite da se brinete o svojoj kosi nakon farbanja.

S druge strane, ova “suncokret-plava” kosa takođe izgleda blistavo kao farbanje u punoj boji. Koliko god zapanjujuće izgledala ova zlatna nijansa sa pramenovima ili balajažem, boja od korena do vrha nudi maksimalnu živost i dobro funkcioniše za one koji više vole tamniju zlatnu plavu, sličnu Rijaninoj kosi.

Povezano – Kaliko kosa je novi rastući hair trend trobojne kose

U RiRi-inoj objavi na Instagramu, izgleda da njena kosa poprima zlatnu nijansu zalaska sunca pri određenom osvetljenju, zbog čega njena kosa izgleda jednako blistavo i dimenzionalno kao balayage. Da biste postigli ovaj izgled, izaberite istu “suncokret-plavu”, ali zamolite svog koloristu da umeša nekoliko kapi zlatne bronze boje. Ovde takođe možete odlučiti da li želite da dodate dodir bakra u miks boja. Na primer, blush latte kosa unosi ružičastu notu zlatnoj kosi i upotpuniće toplije tonove „suncokret-plave“ boje dok ostaje u trendu.

Pročitajte još i – 6 trikova da vaša plava kosa izgleda skupo

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!