Najpopularnije trendy frizure za leto 2019: Top 7

letnje frizure u trendu

Postoji nešto u vezi leta što nas tera na promenu – kako bolje da prigrlimo novo godišnje doba nego novom frizurom! Zaslužili ste promenu posle duge zime pune vetra i elektrisanja kose. Leto 2019. nam donosi mnogo fenomenalnih hair trendova – od okruglog boba, pa sve do retro kovrdžavih šiški. Sigurni smo da ćete dobiti inspiraciju za odlazak kod frizera!

Top 7 frizura koje ćemo nositi ovog leta

#1: Lob do ključne kosti

Ako želite da promenite dužinu kose, bez drastičnog skraćivanja – razmislite o trendy lobu (long bob) dužine do ključne kosti. Frizerski ekseprti vrde da je ovaj stil odlična opcija za sve tipove kose jer univerzalno laska licu i lako se stilizuje. Tražite da vam krajevi budu oštriji i deblji, bez stepenova, ili ako želite malo pokreta – zatražite frizeru minimalne stepenove oko lica!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Alex Brown (@alexbrownhair) дана

#2: Okrugli bob

Zaista ne možete pogrešiti sa bob frizurom, jer je u trendu godinama unazad. Do sada smo bob nosili onako da bude messy, ravno i grubo odsečen, a ovog leta u trendu je okrugli oblik, više sofisticiran. Ovaj stil je veoma retro, i laska svakom obliku lica. Dužinu će ipak morati tačno da vam odredi frizer, u zavisnosti od crta koje želite da naglasite.

Povezano: Brzi trik da otkrijete da li će vam stajati paž frizura!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Andrew Fitzsimons (@andrewfitzsimons) дана

#3: Kovrdžave šiške

Iako mislite da šiške stoje samo devojkama sa ravnom kosom – glumice poput Sandre Oh i Natashe Lyonne će vas ubediti u drugačije. Tajna je da se prepustite frizeru koji je specijalista u šišanju na suvo. Pošto su kovrdže nepredvidive, iskusni hair stilista će želeti da vidi šta radi loknama dok su u prirodnom stnaju. Tako će lakše odrediti gde će pasti, kako da uokviri lice i kako da radi sa različitim teksturama na vašoj kosi.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Bounce Curl? ?Wavy|Curly|Kinky (@bouncecurl) дана

#4: Srednja dužina kose

Lako je da se osećate bezveze sa kosom srednje dužine, ali ova midlenght dužina može biti sjajna, kao što predviđaju hair stilisti za ovo leto! Ključ je da je shvatite kao izraslu verziju loba do ključne kosti – želite da krajevi butu grubo i debelo odsečeni, sa minimalnim slojevima!

Povezano: Najlepše boje kose u trendu za leto 2019!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Renato Campora (@renatocampora) дана

#5: Lagani stepenovi

Stepenovi su odličan način da kosi date pokret i oblik bez velikog skraćivanja. Ova frizura će dobro pristajati gotovo svakome i svakoj teksturi kose – posebno ako imate blage talase ili prelomljenu kosu. Tražite frizeru da vam napravi pramenove koji uokviruju lice, kako bi istakao crte lica.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Andrew Fitzsimons (@andrewfitzsimons) дана

#6: Trodimenzionalni bob

Ako želite drastičnu promenu dužine ovog leta – neka to bude trodimenzionalni bob! Klasična bob frizera sa beachy talasima, kako biste lakše prebrodile promenu. Ovo je idealan stil ako imate prirodno kratku kosu ali želite više od nje. Tekstura koji daje pokret i život, zato je idealna za leto!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nine Zero One (@ninezeroone) дана

#7: Moderna shag frizura

Stil koji deluje kao da se niste ni trudile – shag je savršena frizura ako želite da odlično izgledate sa minimalnim stilizovanjem. Shag je idealan i ako želite rock vibraciju, sa ili bez šiški. Kako biste dobile ovaj izgled, tražite frizeru unutrašnje ili razbacane stepenove.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Suki (@sukiwaterhouse) дана


Pročitajte još i: Mali rečnik najpopularnijih frizura – pixie, lob, shag…

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!