Tweed Blonde i Golden Hour Blonde: Trendy nijanse plave kose za ovo leto!

boje kose leto 2022
Instagram/Printscreen

Za sve plavuše koje traže inspiraciju da osveže postojeću plavu boju, imamo lepe vesti: ovog leta biće aktuelne “tweed blonde” i “golden hour” blonde nijanse. Jedna je hladnog tona, a druga toplog, tako da, ukoliko želite da ispratite hair trendove, možete naći nešto prema svom afinitetu. Ove raskošne nijanse odlično pristaju svakoj plavuši, a na vama je da odaberete da li ćete ovog leta zaći u tople ili hladne vode, što se tiče podtona kose. Sve o “tweed blonde” i “golden hour blonde” nijansama saznajte u nastavku!

Tweed Blonde

Ova nijansa je neutralna, prirodna plava boja, sa hladnim i toplim tonovima koji su savršeno isprepletani zajedno, kako bi se kreirao ovaj harmoničan blonde look. Suptilno kontrastni tonovi se prelepo ukrštaju, baš kao vlakna tvid tkanine. Plus, multidimenzionalni izgled imitira kako bi se svetlo prelamalo na prirodnoj kosi, kreirajući poljubac sunca. Zato je sada poslednji trenutak da probate ovu nijansu, i uživate u prelamanju sunca.

Ova nijansa je produžetak popularnog “expensive blonde” trenda – luksuzne, nežno dimenzionirane nijanse, koja je bila popularna ovog proleća. Radi se o veoma mekom kontrastu, sa više senku u kosi, ali to nikako nije jedna solidna nijansa. Kod “tweed blonde” nijanse važno je da imate i tamnije i svetlije pramenove, koji se prepliću, baš kao tvid tkanina.

Povezano: 5 stvari koje bi trebalo da znate pre nego što se ofarbate u plavo

Golden Hour Blonde

Golden Hour Blonde je poslednji hair color trend koji nam se veoma dopao! Ova nijansa inspirisana je “golden hour” momenton zalaska sunca, kada je sve potopljeno u poljubac sunca. Ovo je onaj divni sanjivi period dana kada je sve osvetljeno zlatnim sjajem. Zato ova boja kose prati isti ovaj momenat, samo što su svileni zlatni tonovi pažljivo nijansirani u kosi, kako biste imale trajni “golden hour” filter.

Ova nijansa se oslanja na dobro raspoloženje i optimistično stanje – ovog leta, žene zaista više vole toplije, bogatije tonove koji donose radost leta. Posle “beige blonde” trenda i ponovnog interesovanja za tople plave tonove, drago nam je da su dame primetile da ove nijanse bolje reflektuju sunčevu svetlost od pepeljastih tonova. Takođe, topli tonovi plave kose odlično pristaju prirodnim brinetama, tako da ako želite da posvetlite kosu ovog leta – “golden hour” nijansa je idealna za vas!

Koja od ove dve nijanse je vaš favorit?

Pročitajte još i: 6 trikova kako da vaša kosa izgleda skupo

error: Content is protected !!