Osvežite boju kose za samo 10 minuta: Upoznajte Subrina REFRESH kolor maske!

Ako vas pri pomisli na promenu boje kose odvrati veliki trošak, vreme, i hemijsko oštećenje dlake, verovatno ste više puta odustajali od iste ideje. Promena boje kose je uvek dobrodošla, bez obzira na godišnje doba ili početnu boju kose. Ako ne želite da rizikujete sa trajnom promenom, zašto ne biste osvežile kosu uz neko privremeno rešenje? Zato vam u nastavku predstavljamo proizvod koji ćete obožavati – Subrina Professional REFRESH kolor maske za privremeno bojenje kose!

Kolor maske – o čemu se radi?

Negujuća maska sa privremenim pigmentima osvežiće kosu ili – po želji stvoriti brzu modnu promenu. Ova duboko hranljiva maska sadrži kokosovo ulje i mango buter koji vlaže kosu, smanjuju razletanje vlasi i stvaraju svilenkasto glatke i sjajne rezultate.

Dizajnirana je za osvežavanje postojeće boje i za eksperimentisanje sa modnim nijansama koje će nestati za 3-5 pranja. Dostupne u 4 pastelne nijanse i 1 jakoj nijansi, koje su savršene za svetlu i tamnu kosu. Krajnji rezultat je duboko negovana i mekana kosa prelepe, sjajne boje. Ne pokriva sede vlasi, ali im daje blagi odraz boje.

subrina professional refresh kolor maske

Sastojci Subrina REFRESH kolor maski

Ove maske ne oštećuju dlaku – naprotiv, izuzetno je neguju i hrane biljnim uljima i puterima:

  • Mango buter je nežni maslac slatkog mirisa, sa sjajnim hidrarajućim svojstvima koja neguju kosu i čine je mekom i sjajnom. Takođe štiti kosu od oštećenja od sunca i boju kose od bleđenja.
  • Kokosovo ulje je bogato laurinskom kiselinom koja olakšava upijanje duboko u vlasi. Ukroćuje kosu od razletanja i štiti od oštećenja od češljanja i četkanja.
  • Nizak pH – Maske za osvežavanje u boji razvijene su u okruženju sa niskim pH, koje pomaže fiksiranju pigmenata unutar kose i u istom koraku zatvara kutikulu. Zajedno sa kationskim polimerom koji stvara „baršunasti osećaj” , kosa će ostati glatka, meka i sjajna.
subrina professional refresh kolor maske

Nijanse REFRESH kolor maski

  • Platinum: anti-žuta formula, idealna za prethodno posvetljene i svetlije nivoe za održavanje platinastog tona. Preporučeni nivo: izbeljena, 10/0, 9/0, 8/0
  • Vanilla: topla blond nijansa, za osvežavanje prethodno posvetljene kose i sa pramenovima. Preporučeni nivo: izbeljena, 10/0, 9/0, 8/0.
  • Peach je nežan – breskvasti ton ruže, savršen za svetlo plavu do srednje plavu kosu. Preporučeni nivo: izbeljena, 10/0, 9/0, 8/0.
  • Dusty Rose: nešto hladniji ton ruže, savršen za svetl plavu do srednje plavu kosu. Preporučeni nivo: izbeljena, 10/0, 9/0, 8/0 (USKORO DOSTUPNA)
  • Bordeaux: Dubok- tamnocrveni ton, savršen za brinete. Za vibrantnije rezultate može se koristiti i na plavoj i prethodno posvetljenoj kosi. Zbog svoje punoće-vibrantnosti može trajati duže od ostalih nijansi. Preporučeni nivo: 4/0, 5/0, 6/0, 7/0, 8/0, 9/0.
subrina professional refresh kolor maske

Kako se koriste REFRESH kolor maske?

Operite kosu Subrina Professional Hydro šamponom. Nežno peškirom pokupite višak vode iz kose. Ako je kosa jako mokra, krajnji rezultat će biti suptilniji. Podelite kosu na sekcije i nanesite dobru količinu Color Refresh maske direktno na kosu uz pomoć četke ili češlja. Raščešljajte da biste postigli jednaku raspodelu boje. Ostavite 5-10 minuta. Temeljito operite vodom i stilizujte po želji. Intenzitet zavisi od vremena držanja u zavisnosti od toga želite li pastelni ili smeliji dugotrajniji izgled.

subrina professional refresh kolor maske

Budite kreativni – miksujte nijanse

Budite kreativni i stvorite svoju nijansu! Lagano i veselo, sada možete da promenite izgled za 10 minuta i to samo za vikend. Pomešajte bilo koje dve (ili više) nijansi u posudi za mešanje ili na dlanu vaše ruke. Ovde vam dajemo malo inspiracije, ostalo prepuštamo vašoj mašti. Za još pastelnih nijansi možete pomešati Color Refresh masku sa Subrina Professional Keratin ili Color Lock maskom.

Poruči svoju nijansu Subrina Professional REFRESH maske za privremeno bojenje kose OVDE po super ceni od samo 990 RSD!

Pročitajte još i: Trendy boja kose za samo 15 minuta – evo kako!

error: Content is protected !!