Idealna mesta za nanošenje parfema

By  |  0 Comments

Mnogi nas prepoznaju po specifičnom mirisu pa s pravom možemo reći da je parfem koji nosimo neka vrsta ličnog potpisa. Ali da li ste se ikad zapitali, osim na zglobovima i vratu, na kojim mestima sve možemo poprskati omiljeni parfem?

Osnovno pravilo u svetu ulepšavanja jeste – manje je više. Imajte na umu ovo pravilo svaki put kada nanosite parfem jer ne želite da drugima bude muka u vašem prisustvu. Parfem koristimo da se osećamo privlačnije i lepše i uživamo u komplimentima koje dobijamo zahvaljujući ovom tečnom prijatelju.

Ukoliko želite dugotrajniji miris i jače prijateljstvo, otkrivamo vam 4 idealna mesta gde trebate nanositi parfem.

Parfem iza kolena

Oblast iza kolena je jedna od mnogih pulsnih tački na telu gde se po pravilu nanosi parfem. Iza kolena dolazi do trenja tela sa odećom pri čemu se stvara dodatna toplota koja održava i pojačava miris tokom celog dana.

Povezano: Kako izabrati odgovarajući parfem!

Parfem na pregib ruke

Još jedna pulsna tačka idealna za nanošenje parfema. Pre nego što popršćete malu količinu parfema na pregib ruke, namažite taj deo tela vazelinom kako biste produžili trajanje mirisa tokom dana.

beautiful-young-woman-with-parfume-bottle.jpg

Pogledajte i: Kako razlikovati original i kopije parfema!

Parfem na kosu

Na tek opranu kosu, nanesite parfem sa udaljenosti od 20ak centimetara (da alkohol ne bi isušio kosu i učinio je lomljivom). Ili poprskajte parfem na dlanove pa njima lagano prođite kroz kosu.

Parfem iza ušiju

Žene parfem uglavnom nanose na vrat koji bi ipak trebalo da zaobiđu jer na ovaj način samo uzrokuju starenje kože. Ako nanesete parfem iza ušiju, osim što će vaš miris trajati duže, na ovaj način ćete izbeći rizik od dobijanja bora ili oštećenja ogrlice.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!