Muška nega: Koji beauty proizvodi su NJEMU zaista potrebni?

muška nega

Ako vaš muškarac i dalje koristi brijač za jednokratnu upotrebu i neki od starinskih after-shave losiona, a lice i telo pere običnim sapunom – vreme je da ga promenite! Savremeni muškarac brine o svojoj koži i kosi i ponekad čak i krade beauty proizvode svoje lepše polovine (ššš!). Zato u nastavku pročitajte koji su esencijalni beauty proizvodi svakog savremenog muškarca!

7 beauty proizvoda za NJEGA

Nema druge, nego da odštampate ovu stranicu koja će biti vaš spisak za beauty for man kupovinu (jer, priznajte, nikad ih on sam neće kupiti)! Naravno, ovde podrazumevamo proizvode za ličnu higijenu poput šampona, gela za tuširanje i pribora za brijanje, jer to koriste čak i najokoreliji protivnici kozmetike!

#1: Lagana krema za lice

Zabluda je da muškoj koži nije potrebna krema: ako je koža – treba joj hidratacija, tu nema dileme! Muška koža je značajno deblja od ženske, i sadrži više lojnih žlezda, stoga je masnija. Muškarcima će zato odgovarati laganije gel kreme. Birajte one iz linije namenjene muškacima, jer nemaju ženstven miris.

muška nega

#2: Piling za lice

Nema muškarca koji se ne oduševi osećajem koji na koži ostavi dobar piling! Sreća pa na tržištu postoji značajan izbor pilinga za muškarce (jer naravno da neće koristiti one ženske!). Kvalitetan piling će ukloniti mrtve ćelije, dlačice urasle od brijanja, kao i sadržaj iz zapušenih pora kojima su muškarci skloni!

Povezano: 8 stvari kojima muškarci ne mogu odoleti

#3: Stajling proizvod za kosu

Davno je prošlo vreme mokrih gelova za kosu: sada se frizura pravi uz pomoć hair styling proizvoda sa mnogo više sofisticiranim formulama, poput mat voskova, gelova i pasti. Predlažemo da mu nabavite kvalitetan profesionalan proizvod koji ga neće izneveriti, a koji ne ostavlja lepljive tragove.

Mi mu predlažemo profesionalni Subrina EGO TRIP gel za kosu.

gel zakosu

#4: Ulje za negu brade

Pošto su poslednjih par godina u znaku povratka muške brade (zahvaljujući “hipsterima”), oduševite ga proizvodom koji će omekšati i negovati njegove najvrednije dlake – bradu! Ulje za negu brade je postao popularan proizvod u poslednje vreme: deluje na omekšavanje dlake, hrani je i ostavlja predivan miris! Za njega dovoljno!

Naša preporuka je Marrakesh Imperial Beard Oil, ulje za negu brade obogaćeno arganovim i konopljinim uljem.

muška nega

#5: Krema za ruke

Ovo je proizvod koji muškarci najređe prihvataju da koriste: a veliki broj njih se bavi poslovima koji uključuju ručni rad. Ogrubele i ispucale ruke nisu nikav izgovor za muškost, posebno u vremenu kada se mogu naći kreme za ruke formulisane za muškarce (naravno da neće hteti da priđe vašoj, sa mirisom vanile).

#6: After-shave balzam

Prošlo je doba kada su se naši očevi kleli u alkoholne after-shave losione koji su obavezno izazivali jaukanje (ako ste se prethodno posekli!). Zato je današnje izbor after-shave nege veoma raznolik i osavremenjen: nabavite mu balzamasti mlečni after-shave balzam, koji umiruje kožu, neguje je, omekšava i sprečava iritacije, a sve to bez alkohola.

Povezano: “Uradi sama” pena za brijanje

muška nega

#7: Proizvod za jačanje kose

Slabljenje korena i opadanje kose je posebno osetljiva tema za sve muškarce. Zato ga obradujte losionom ili ampulama protiv opadanja kose, koji sadrži biljne ekstrakte poput ječma i hmelja, potom pantenol, proteine i kofein. Ovo verujemo da će svaki muškarac želeti da koristi, ako želi da što duže uživa u svojoj ponosnoj grivi.

Pročitajte još i: Borba protiv opadanja kose – saveti i preporuke proizvoda!

Mi mu predlažemo Subrina Profesional PHI Active Energy ampule protiv opadanja kose, koje se nanose direktno na koren kose.

ampule

error: Content is protected !!