8 stvari kojima muškarci ne mogu odoleti

By  |  0 Comments

Kada vidimo da nas muškarac zamišljeno posmatra, prvo što pomislimo je da verovatno razmišlja o seksu. Ipak, postoje stvari kojima muškarci ne mogu odoleti kada su žene u pitanju, a nisu vezane za odlazak u krevet.

Nismo ni mi nevinašca, nesvesno ili namerno zavodimo muškarce pokretima i ponašanjima, a vrlo često se pretvaramo i da smo nedostižne. Muškarce privlače određene telesne karakteristike koje žene imaju, a koje su prvenstveno povezane sa zdravljem i sposobnosti za reprodukciju.

Šta muškarci smatraju neodoljivim na ženama?

Iskren, širok osmeh na licu generalno privlači ljude, ali što su vam zubi belji to ste privlačniji muškarcima jer pokazujete koliko ste opuštena, otvorena i prirodna osoba, kao i da imate smisao za humor te da vam ne manjka samopouzdanja.

Boja glasa igra važnu ulogu kada je privlačnost u pitanju. Muškarcima prija kada žena ima visok i nežan tonalitet glasa koji aludira na obostranu privlačnost te spremnost na pokornost.

Povezano: Muškarci i šminkanje: Da li su bolji od žena?

 

U želji da muškarcima, ali i sebi, budemo dopadljive i da ostavimo utisak, nekada preteramo sa konturisanjem lica, nanošenjem slojeva maskare ili apliciranjem karmina jakih boja. Muškarce privlači prirodniji izgled, odnosno vole znati kako zaista izgledamo.

Visina je povezana sa percepcijom karaktera osobe koju posmatramo i prva je stvar koju primetimo kod nekoga, te muškarci kad vide visoku ženu (bilo da je prirodno visoka ili hoda u visokim štiklama) ubeđeni su da je nezavisna i samouverena.

Nekada je ključni faktor ženske privlačnosti njena negovana, mirišljava i zdrava kosa. Nebitno da li ste plavuša, crnka, imate smeđu ili crvenu boju kose, muškarac će vas pre primetiti i udeliti vam kompliment ako imate zdravu i dobro održavanu kosu, što muškarci povezuju sa odgovornošću i pažnjom.

šta privlači muškarce kod žena

Pogledajte i: 3 sterotipa – Šta privlači muškarce kod žena?

Verovali ili ne, muškarci vole velike grudi. Grudi imaju veze sa plodnosti i garancijom produženja vrste ali i sa potrebom za ljubavi. Pored toga, velike grudi su prijatne za oko.

Tačno je da su žene sa širokim kukovima opuštenije u društvenom i seksualnom ponašanju te ih muškarci pre primete. Iako su široki kukovi deo šarma i privlačnosti pojedinih žena, muškarcima su znak plodnosti žene i asocijacija na lakoću rađanja.

Ako je crvena vaša omiljena boja, verovatno vam prilazi mnogo muškaraca. Crvena je povezana sa požudom, simbol je seksualnog uzbuđenja, podstiče na strast i plodnost, ali i asocira na prosperitet i visok status.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!